En gang imellom holder Floyd.no vareprøvesalg med kjoler og andre varer, men hvorfor er det så populært, og hva er egentlig en vareprøve?

FLOYD-SAMPLE-SALE-SEPT-WEB-3Et vareprøvesalg er en super mulighet til å skaffe seg en helt unik kjole eller annen vare til en svært god pris. Når en vare, for eksempel en kjole, selges som en vareprøve betyr det at den ikke skal produseres i mengder for salg, som en del av en kolleksjon slik den blir vist frem første gang. Det kan være mange grunner til at denne kjolen ikke produseres, for eksempel detaljer endres, annen farge, ny lengde på skjørtet eller annet. 

Vareprøver selges ikke som en vanlig vare i butikk siden det blir gjort endringer på denne før den eventuelt blir produsert. Det er også en hel del vareprøver som aldri blir produsert for salg i butikk og er derfor helt unik. 

Disse kjolene er allikevel flotte kjoler som er laget med samme krav til kvalitet og finish som en kjole til en kolleksjon. Derfor er vi i floyd.no svært stolte over at vi kan presentere flotte vareprøver til våre kunder til en kjempegod pris. 

Siden dette er unike varer er det dessverre ikke alle som kan få gleden av en vareprøve. Vareprøver kommer i begrensede størrelser og antall. Svært mange av vareprøvene våre finnes kun i størrelse medium. Antallet er også begrenset til at det er en, noen få ganger to, av hver kjole – så det er første kvinne til mølla for å skaffe seg sin favoritt. 

Merk at i vår nettbutikk er ikke plagget reservert før man har gjennomført betalingen, så det er viktig å være rask på hånda for å sikre seg varen man ønsker. Legg heller inn flere bestillinger, så sender vi dem sammen uten ekstra fraktkostnader.

Vi oppfordrer alle kunder, om du ønsker en vareprøve til deg selv eller kanskje tidenes fineste gave til søster, kone, mor eller venninne; ta en tur innom og se på våre fantastiske vareprøver når de er tilgjengelige på floyd.no

Neste vareprøvesalg går av stabelen torsdag 8. september kl. 20.00!