Det er sommersalg i de fleste butikker, og fristelsene er mange. Selv liker jeg å handle på salg for å finne varer jeg har sett på tidligere, eller har ønsket meg, til en bedre pris enn da jeg så plagget første gang. Noen ganger handler jeg bevisst varer til en annen sesong, og legger det bort til jeg skal bruke det, andre ganger shopper jeg bare fordi det er et kupp jeg ikke klarer å si nei til. Salg handler om å sikre seg varer til en god pris, og føle at man sparer penger og kan unne seg noe annet ettersom man sparte så mye :-) Her er mine beste tips til hvordan du kan finne de beste salgsvarene på sommersalget hos Floyd.no

Salgskupp nummer 1: «Den lille sorte»

Kjole Unload fra danske Karen by Simonsen / 899,- (1599,-). Like fin en sensommerkveld som til julebordet i november.

Salgskupp nummer 2: Jakke til sene sommerkvelder og overgangsjakke til høsten

Jakke Sunny fra franske JOTT / 1299,- (2099,-). En lettdunjakke som kan pakkes med i håndvesken og som er like fin til skjørt som bukse.

Salgskupp nummer 3: en genser du kan bruke til jeans

Genser Missy fra Floyd by Smith / 299,- (699,-). En myk og behagelig genser i ledig strikk som er superbehagelig og samtidig fin å bruke til blå jeans.

Du finner flere varer fra salget her >

Les hvilke kupp Komikerfrue har gjort på salget hos Floyd.no >

Liker du kjolen på hovedbildet, den røde? Det er kjole Jany fra Floyd by Smith / 699,- (999,-), som du finner her >