Det er ingen hemmelighet at de aller fleste av oss har en garderobe som inneholder mest basefarger som svart, grått og hvitt – kanskje aller mest svart! Nå som vintermånedene ligger bak oss og vi tripper mot vår, kan det være fint med noen tips til hvordan du styler favorittplaggene dine til en ny sesong. I dette innlegget viser jeg deg noen enkle triks til hvordan du kan style dine klassiske svarte plagg frem mot våren!

«Den lille sorte»

«Den lille sorte» er vel noe alle har i skapet? Det vil jeg tro! Kjolen er like fin hele året avhengig av stylingen. Vår favoritt denne sesongen er kjole Iris fra Love & Divine – en nydelig blondekjole med høy hals, lange ermer og flatterende strikk i livet.

blogg-kollage2

Frem til det blir varmere i luften, kan du bruke kjolen med svarte strømper og boots. Men så fort vårvarmen tar fatt har vi planer om å bruke den med nakne ben! For å markere midjen ytterligere og for å lysne antrekket, kan du knyte et tynt silkeskjerf i lyse farger rundt magen. Det kommer mange fine silke -og chiffon skjerf fra Unmade Cophenhagen til nettbutikken utover våren – så det er bare å glede seg! Gå for et par hvite sneakers for å gjøre stilen mer sporty, og topp antrekket med en clutch fra Katie Loxton i matchende farge til skjerfet.

Klassisk svart bukse

En svart bukse kan virkelig redde enhver kleskrise – enten du skal på jobb, på kafe eller ut å spise! Det er mange som legger sin svarte bukse på hylla i vår –og sommermånedene, men det trenger du absolutt ikke!

blogg-kollage

Bukse Angelina 180A fra Floyd by Smith har vært en storfavoritt hos Floyd-jentene i åresvis, og det er ikke uten grunn! Buksen er i superstretch-kvalitet, har høyt liv og er smal i bena. Den har alt vi ser etter i en comfy bukse og med riktig styling kan du bruke den hele året. Denne sesongen bugner det av lette og fine bluser, så det er enkelt å finne en favoritt! Jeg personlig ville stylet bukse Angelina med en skjorte Macey fra Love & Divine. Dette er en nydelig blå- og hvitstripete skjorte med fugleprint og trendy trompetarmer. Bruk et par svarte sneakers med hvit såle til, så har du et avslappet hverdagsantrekk. Med veske Cynthia fra Katie Loxton på armen har du også plass til alt du måtte trenge i løpet av en dag!

Klassisk svart skjørt

Et klassisk svart skjørt er allsidig og kan være både avslappet og pyntet. Med et slikt plagg i garderoben trenger du ikke å lure på hva du skal ha på deg!

blogg-kollage3

Et svart skjørt er noe de aller fleste har i skapet, enten det er A-formet, tettsittende eller et maxiskjørt. De fleste passer til denne styligen, men det er jo alltid gøy å oppdatere garderoben! Vi har forelsket oss i skjørt Heddy fra Soaked in Luxury i chiffon og broderte prikker. Skjørtet rekker til rett over knærne, så det er absolutt ikke for kort til nakne ben mot vår og sommer! Vi drømmer om å style det med den knall gule strikkegenseren Ginny – også fra Soaked in Luxury. Kombinasjonen av chiffon og strikk gir den perfekte balansen mellom pyntet og avslappet i et hverdagsantrekk. Bruk et par beige gladiatorsandaler fra Unmade Copenhagen til for en sommerlig look, og for å sette prikken over i’en kan du knyte et silkeskjerf i halsen i søte rosatoner med hint av gult, som matcher genseren.

Om du ønsker et mer avslappet og sporty antrekk, kan du style skjørtet med en stripete t-skjorte fra LEE, hvite sneakers og et kult handlenett i canvas!

 

Se flere vårnyheter på Floyd.no her >