Sporty og praktiske klær går aldri av moten, og når man i tillegg kan kombinere det med komfort og design så vinner man norske kvinners hjerte.

Dunjakke Cha 2299,- / J.O.T.T

Vi er så stolte over å føre det franske merket J.O.T.T. (Just Over The Top) i nettbutikken. Merket ble startet i 2008 av to fettere fra Marseille, Mathieu og Nicolas Gourdikian, og har siden oppstarten tatt det europeiske og amerikanske markedet med storm. J.O.T.T er et trendy og urbant merke som har redefinert hvordan du kan kle deg praktisk, men stilfullt.

nyhetsbrev-uke6-jott-usp

Jakkene beskrives av et sett med fellesnevnere: laget med ultra-lett gåsedun, er designet for å la seg rulles sammen og pakkes inn i matchende pose som følger med, lett å ta med seg ettersom den veier nesten ingenting og kan oppbevares selv i et hanskerom i bilen. J.O.T.T.-jakkene kommer i et bredt spekter av farger, og vi har tatt inn klassiske fargene i tillegg til noen som har litt mer energi.

Dunkåpe Vero 2999,- / J.O.T.T

Jakkene er designet slik at de fremhever din kvinnelighet, uten at det går på bekostning av komfort. Dette er en jakke du kan bruke både som hverdagsjakke til jobb, på fritiden – enten du skal på ski, ut og sykle, seile eller shoppe og gå på cafe.

Se hele utvalget fra J.O.T.T. her >