Selv om snøen smelter og våren sniker seg innpå oss, er det fortsatt kaldt i lufta og det er viktig å kle seg godt. Ny sesong betyr nye trender, men er det en jakke som er en sikker vinner i garderoben år etter år, så er det den klassiske vaffeljakken. Vi har nettopp fått inn den perfekte vårjakke; Gitte til kun 899,-. Den kommer i fem lekre farger; offwhite, beige, marineblå, svart og kakigrønn, som er vårens store trendfarge.

Jakken har knapper og glidelås i gullfarge, og praktiske lommer som kan lukkes helt igjen. Den har ribbestrikk på baksiden av ermene, og langs sidene som gir god bevegelighet og gjør at den føles veldig behagelig på. Jakken er kort i modellen, og er innsvinget i sidene slik at den gir en feminin fasong.

Jakke Gitte Offwhite  Jakke Gitte Marineblå  Jakke Gitte Svart  Jakke Gitte Beige

Gittejakken passer til flere stiler, så her kan du velge det uttrykket som passer deg best.

Det klassiske uttrykket til vaffeljakken får du hvis du velger en Gittejakke i marineblå eller offwhite, kombinert med blå jeans og en enkel genser eller bluse. For litt kjøligere vårdager kan du for eksempel ta på deg en stripete genser og pakke deg inn med et deilig skjerf i halsen. Titter sola fram pakker vi vekk skjerf og genser, og velger heller en vårlig bluse med mønster. Prøv gjerne vår nye jeans Jenny E i en stilig vasket mørkeblå farge for å gjøre antrekket komplett.

Jakke GitteOm du ønsker et tøffere uttrykk kan du gå for en jakken i kakigrønn eller svart, og kombinere den med buksen Angelina 513 i skinnimitasjon, med ekstra høyt liv og god stretch. Bruk buksen med en enkel pologenser oppi og gjør antrekket komplett med en tynn lue for ekstra varme i vårluften.

Hvis den feminine stilen er mer deg velger du en Gittejakke i offwhite eller beige kombinert med en søt bluse, og en Jessy 180A stretchbukse i beige eller kakigrønn. Er det kjølig kan du for eksempel ta på deg en Rebecca genser fra Soaked i Luxury for å holde varmen. Hold hele antrekket i duse farger for en gjennomført look.