Det er endelig på tide å fornye garderoben. Når våren blomstrer i takt med naturen og luften er varmere, da vet du at det er på tide med lettere klær.

For hver sesong bugner det av nye varer i butikken. Du leser om mote og trender, og vet ikke alltid hva du skal gå for. Vårt tips er at du skal velge det som kler deg, og velge plagg du kan bruke på forskjellige måter. En capribukse er blant plaggene som passer til enhver anledning, som du kan bruke til både fest og hverdag.

capribukse

 

«Must have» i klesskapet

Akkurat som «den lille sorte kjolen» er et «must have» i klesskapet, vil vi påstå at en capribukse er tilsvarende. Det perfekte med capribukser er lengden. Den er ikke for kort og ikke for lang, men akkurat passe for å gi deg sommersol på leggene. Bukser blir for lange og varme, mens en shorts kan bli for kjølig å ha på seg.

 

Passer til alle anledninger

I Norge har vi ofte usikkert vær, derfor kan en capribukse være lurt å ha i bakhånd. Det er heller ikke hver dag du ønsker å gå i skjørt eller shorts, og da kan en capribukse være et godt alternativ. Capribukser får du i alle slags fasonger og varianter, og i alle farger og stoff. Denne sommerfavoritten kan du bruke til alle stiler, sporty som klassisk, med og uten hæler.

 

Capribukse med stretch

Det er ikke alltid lett å finne en capribukse som passer perfekt. På varme dager vil du ha en capribukse som føles lett og behagelig, men samtidig har en god passform.

En capribukse med stretch vil forme seg etter dine former og føles derfor behagelig på. Du får bukser i både jeansstoff og superstretch.

 

Capribukser på nett

 

Hvit capribukse Jenny

Trender går i bølger, men en capribukse er evigvarende. Det er et sikkert tegn på vår og sommer når du ser antrekk der en hvit capribukse er valgt i kombinasjon med en romantisk topp. Pasteller og farger hører også sommeren til.

Rod capribukse Jenny

Kanskje du har en forkjærlighet for rødt? Vi kan anbefale en rød capribukse kombinert med en hvit topp.

Eller digger du jeansstoff? En jeans gjør deg både casual og stilsikker. Sjekk våre topper du kan kombinere med.

Du trenger ikke lenger jakte på den perfekte capribukse. Finn din perfekte capribukse på nett her.