Jeans er plagget som passer til alt, og rett og slett et plagg vi ikke kan leve uten. Allikevel er jakten på den perfekte jeans for flere av oss alt annet enn lystbetont, og mange gruer seg ofte for å se etter ny jeans i butikken. Får du noen retningslinjer å gå etter, blir alt mye enklere. Det er viktig at du er klar over hvilken kroppsfasong du har, da er det lettere å vite hvilken jeansmodell som passer best til din fasong. Denim med mye stretch er generelt flatterende for alle kroppsfasonger, men det er derimot plassering av baklommene som avgjør hvilken modell du burde gå for.

Slik får du større rumpe

Dersom du ønsker å fremheve formene dine og gi volum til rumpa bør du se etter et par jeans med små baklommer. Lommer som har detaljer som knapper og glidelåser gir illusjon av en større rumpe, og er lommene plassert lenger fra hverandre vil det være med på å gi mer kvinnelige former til hoftene. Husk at lyse jeans virker forstørrende, mens mørke farger er forminskende. Prøv gjerne en Angelina 1511 eller Angelina 211 som har små lommer, eller en Jenny 1511 med lommer som sitter noe lenger fra hverandre enn på Angelina-modellene.

MW1_7019

Slik får du sprettrumpe

Om man har liten eller stor rumpe, ønsker vi alle til tider en skikkelig sprettrumpe. Velger du et par jeans med baklommer som sitter noe tettere sammen, og som er plassert langt ned på rumpa kan du skape en illusjon av dette. Vi anbefaler deg å ta en titt på Jessy B 211 der lommene er store og lavt plassert, med akkurat riktig bredde imellom.

Jessy-211-dark-blue-2

Slik får du mindre rumpe

Velg en jeans med store lommer som dekker mye av rumpa. Eventuelt kan du gå for en jeans uten baklommer. Jeansen bør ha enkle lommer, og generelt lite detaljer bak. Du kan gjerne velge en slimfit-modell selv om du har stor rumpe, men sørg for at jeansen har godt med stretch slik at den følger formene dine. Jeansmodellen Jessy B 2530 har perfekt størrelse på lommene for deg med noe større rumpe. Vil du å prøve en jeans uten baklommer anbefaler vi å teste modellen Emma 1128 eller Emma B 1511.

floyd-15.10.15-16845

Smalere over baken

Ønsker du å skape inntrykk av en smalere rumpe bør du styre unna lommer som er plassert langt fra hverandre. Vår modell Jenny E 211 har medium store lommer som er tettsittende slik at rumpa virker nettere. Jeans i mørkere vask vil også være med på å gjøre at du ser smalere ut, og er mer flatterende på en bredere rumpe.

Jenny-E-211-white-2

Så, de tre huskereglene

  1. Små lommer gir større rumpe, store lommer gir mindre rumpe
  2. Lommer langt fra hverandre gir større rumpe enn lommer som sitter tett
  3. Lyse jeansfarger virker forstørrende, mens mørke farger er forminskende