Vi har vel alle en venninne eller et familiemedlem av det kresne slaget? Gavene skal helst være i eksklusive kvaliteter, og kanskje se litt dyrt ut også? Ikke fortvil, hos oss får du tips til de eksklusive gavene – på budsjett!

Når man virkelig treffer blink med julegavekjøpene, er det å gi det beste som finnes! Med myke eller skinnende gaver er det mange som synes det er litt vrient å skulle treffe på en annens stil og smak. Derfor har vi satt sammen et lite knippe med stilrene og eksklusive julegavetips som garantert vil bli satt pris på.


Floyd skinnbukse Jessy 513Skinnbuksen er jo en klassiker og et plagg alle jenter bør ha i garderoben sin. Enten det er en ettersittende  bukse eller en baggy bukse kan den passe til enhver stil, avhengig av hvordan du styler den. Denne buksen kan passe til både mor, svigermor eller den trendy søsteren din. Og selvfølgelig deg selv!

 

 

I’m such a failure… I’ve been shopping for years, and still have nothing to wear!

Floyd kjole Paula«Den lille sorte», enda en tidløs klassiker! Jeg tror alle jenter har vært i den situasjonen hvor man har et klesskap full av klær, men ingenting å ha på seg. Da er «den lille sorte» redningen hver gang! Det finnes utallige varianter av denne kjolen, så hvorfor ikke gå for en med det lille ekstra? På Floyd.no finner du den perfekte svarte kjolen: Floyd kjole Paula er figursydd i overdelen med utsvinget skjørt, et snitt som kler de aller fleste kroppsfasonger. For å sette prikken over i-en, har kjolen brokade mønster i velour, som gir den et eksklusivt og enestående utrykk. Siden dette er en kjole som kan brukes til alle anledninger året rundt, vil du garantert gi en gave som ikke får ligge å støve ned i skapet!

Floyd sko Kendall

Det sies at man kan dele inn jenter i to kategorier: Skojenter og veskejenter! Mange er nok oppvokst med at man helst skal ønske seg til man trenger til jul. Men det vi helst vil skrive på ønskelisten er pene sko – og pene vesker. Hos oss finner du sko i røffe farger som svart lakk og lys lavendel eller dus beige og skinnende sølv.

Floyd jakke Alicia

Et hvert antrekk kan bli løftet av både glitrende sko og tilbehør, men ikke glem at du også kan legge detaljene i selve plagget. Floyd blazer Alicia med satengfinish er en klassisk, trendy og veldig allsidig blazer som virkelig setter prikken over i-en! Denne jakken kan være den perfekte julegave til alle jenter og damer som liker å ta seg bra ut, enten det er hverdag eller fest. Style den med en jeans, hvit pologenser og skoletter i hverdagen eller dressbukse og pumps til fest. Er du usikker på farger er svart alltid et sikkert trekk også.

Det er mange valg å ta, men vi håper du har fått litt inspirasjon til årets eksklusive julegaver! Lykke til med julegaveshoppingen!