Julen nærmer seg og det store spørsmålet er alltid hva man skal kjøpe i julegave. Det er jo greit å få begynt å haket av gavelisten allerede nå! Det er morsomt, veldig koselig, og til tider ganske vanskelig å kjøpe julegaver. Derfor gir vi deg et julegavetips slik at handlingen blir litt morsommere – nemlig; myke gaver!

Som liten var det alltid en skuffelse å få myke julegaver. Etter hvert som man blir eldre er de myke pakkene ofte de man setter mest pris på. Det som er så fantastisk med myke julegaver er at de blir verdsatt uansett alder og klessmak. Etter en lang, kald dag er det dessuten lite som slår å skifte til kosebuksen og pakke seg inn i strikk når man kommer hjem. Gå derfor for julegaven som aldri slår feil; myke gaver!

 

Skjerf

Floyd skjerf

Med et skjerf vil du garantert holde deg både varm og trendy på kalde dager! Skjerf finnes i forskjellige strukturer, kvaliteter, farger og mønstre som gjør det enkelt å finne et skjerf som passer til personen du er glad i. Tidløse print vil også sette et personlig preg på antrekket – hele året!

Skjerf er perfekt i julegave til både mor, søster og venninne. I tillegg trenger du ikke å bekymre deg for å velge riktig størrelse. Ta utgangspunkt i favorittfargen og du har en sikker julegave-vinner!

 

Poncho

Floyd ponchoEn poncho er et standardplagg alle bør ha i klesskapet som kommer i forskjellige versjoner; strikket, mønstret, ensfargede.

Poncho er det perfekte plagg uansett antrekk og den kan styles på mange ulike måter, alt fra supertrendy til klassisk og elegant. Det er kun fantasien som setter grenser. Style den med et belte i midjen for å fremheve fasongen – gjerne med en pologenser under. Sleng over en poncho over hverdagsantrekket og du er klar for kjøligere dager!

I likhet med skjerf, kommer mange ponchoer i onesize – noe som gjør det enkelt å gi den bort som julegave.

 

Strikkegenser

Soaked in Luxury strikkegenser

En strikkegenser er perfekt på kalde vinterdager! En strikket genser trenger heller ikke å være kjedelig – kombiner en grov strikkegenser med en skinnbukse eller jeans for et røft antrekk, eller med et skjørt for en mer pyntet look. En strikkegenser passer til mange stiler – og anledninger. Dette er grunnen til at en strikkegenser passer perfekt til hun som både foretrekker varm og komfortabel look – og en moteriktig stil.

 

 

Strikkejakke

Floyd strikkejakkeIngenting er bedre enn å pakke seg inn i en lun og god strikkejakke! Alle antrekk gjør seg godt med en lang strikkejakke – enten det er over en topp og et par jeans eller en kjole for å gi deg en mer hverdagslig stil. Hva med å kombinere en strikkejakke med en bluse og en skinnbukse for en røffere look?

For hvem kan vel motstå en julegave som holder dem varm og god – og trendy? Ikke vi allefall! Det beste med vinteren er jo å kunne ha på seg myk og varm strikk, tenne stearinlys og sette seg til rette i sofaen med favorittprogrammet eller en god bok.

Gi bort julegaver som blir satt pris på og kjøp myke julegaver i år!

 

Ta en titt i vår nettbutikk for å finne årets julegaver til de du er glad i!