Vi nærmer oss julen med stormskritt og de aller fleste har begynt å tenke på julegaver. Så hva er vel bedre enn å legge litt glitter og glam under juletreet? Det behøver ikke være vanskelig å kjøpe klær i gaver til andre – tvert imot. Dette er muligheten til å gi bort noe spesielt som mottakeren kanskje ikke er klar over at hun trenger? I vårt utvalg av skinnende klær og tilbehør finnes det noe for enhver smak.

Floyd paljetterTil din vågale søster kan en paljettkjole i sølv eller svart være kveldens stjerne – du blir garantert husket for en slik skinnende julegave. Vår fantastiske paljettkjole Beyonce får du både i lang og kort modell. Denne kan rockes opp med en foret skinnjakke og et par kule ankelboots eller kombineres med pumps og en fuskepels rundt skuldrene for en mer klassisk stil. Ved å variere tilbehøret vil denne kjolen garantert bli en favoritt ved mange anledninger!

Floyd paljettskjørt AlanisHvis du synes en hel kjole i paljetter kan bli litt mye, har du andre glitrende klesplagg du kan gi bort i julegave. Hva med et paljettskjørt i gull til ei venninne? Dette kan hun bruke med en enkel overdel som for eksempel toppen Blaine fra Soaked in Luxury og et par herreinspirerte skoletter for en stilren og avslappet look.  Ønsker hun en mer blendende effekt kan skjørtet brukes med en paljettopp og et par Cameronsko. Dette vil hun garantert like!

Og når vi snakker om sko; «Jeg har for mange sko» har en kvinne aldri sagt. Et par skinnende Kendall kan være den perfekte julegaven til hun som har alt. Disse skoene er så fine at de gjerne kan stå fremme til pynt når de ikke er i bruk også. Vi elsker hvordan et helt enkelt antrekk kan styles opp ved å bruke noen flotte sko. Det er jo ingen tvil om at tilbehør er viktig når en skal pynte seg litt ekstra! 

Floyd sko Kendall

Et hverdagsantrekk kan gjerne brukes til fest om du legger til litt glitter og glam. En kimono med paljetter er et plagg enhver kvinne vil bli glad for til jul. Denne passer like godt til jeans som en fin kjole. Velg vår super lekre kimono Clara for en trendy look. De rette linjene med paljetter og perler gir en flott og slank silhuett. Kombiner den med svarte jeans og en enkel topp og hun er klar for fest på et blunk. Soaked kimono Sequins gir et mer romantisk uttrykk med sine fantastiske blomsterpaljetter og sammen med utslått hår og blondetopp fremheves hennes feminine trekk.

Floyd kimono Claire

Valgene er mange og vi håper å ha inspirert litt til julegavehandlingen og ønsker dere alle en fin julegaveshopping!