En kåpe er alltid et sikkert kort å ha i garderoben. Den kan brukes til det aller meste, både på dagtid og kveldstid avhengig av styling. Denne vinteren har fargesprakende og mønstrete kåper dominert motebildet, men for å sikre deg et plagg du kan bruke sesong etter sesong, er en kåpe i klassisk look en sikker vinner! Her har vi plukket ut to modeller som representerer forskjellige stiler; den sporty og den klassiske.

Den klassiske

am151-grey-5-edit fbs-am151-black-5-edit

Kåpe Beatrice fra Floyd by Smith har alt vi ønsker oss i en klassisk ullkåpe. Den er lang, stilren og har hele 45% ull for å holde deg varm og god i vintermånedene. Denne kåpen passer perfekt til et enkelt hverdagsantrekk bestående av en smal jeans, strikkegenser og et stort skjerf i halsen samtidig som den kan brukes på kveldstid over en fin kjole og høye hæler.

Med Beatrice er du sikret mange varme vintre i årene som kommer -en kåpe som ikke forsvinner fra motebildet!

Den sporty

jott-vero-104-front jott-vero-999-front

Kåpe Vero fra J.O.T.T er den ultimate kåpen for sporty og feminine kvinner! Jakken er fylt med 90% dun og 10% fjær for å holde deg god og varm gjennom hele vinteren.

Mange opplever at vinterjakker føles tunge og store på skuldrene, men med en kåpe fra J.O.T.T slipper du dette da de kun veier 125 gram i gjennomsnitt! Kåpene er veldig lette å brette sammen, og med den tilhørende posen tar den utrolig liten plass! Style din varme og florlette dunkåpe til utetrening med tights og collegegenser eller til shoppingantrekket med stretchbukse og boots hvor bevegelighet og komfort er et must!

Det er lett å få favoritter fra J.O.T.T, så dette er virkelig en investering du kommer til å ha mye glede av!

Se hele vårt utvalg av kåper her.