Karen by Simonsen

Karen Simonsen har 25 års jubileum som designer i 2017. Hun har et langt og aktivt designerliv med fokus på klær, men jobber også med interiør og briller.

Hun var den ene parten av Munthe+Simonsen, og de satte en ny standard for hvordan kolleksjoner presenteres. De var et av de første varemerkene som hadde egne show under moteuken i København, og de var også kjent for sine spektakulære kataloger.

Munthe+Simonsen skilte lag for 10 år siden, og i dag driver Karen sitt eget varemerke; Karen by Simonsen.

Polo Optimal, 1099,- / Karen by Simonsen

I dag er det et designteam som står bak varemerket Karen by Simonsen, med Karen som aktiv designer. I tillegg er hun sensor og mentor for en designutdanning i København, og designer briller og solbriller under eget navn.

Karen by Simonsen har 6 årlige kolleksjoner, men i forbindelse med hennes 25 års jubileum som designer lanserte hun en ny linje der hun henter fram noen av sine ikoniske plagg. Plaggene i kolleksjonen Karen by Simonsen ICON er redesignede klassikere med få utvalgte plagg. Neste kolleksjon kommer november 2017, vi gleder oss allerede!

OM FLOYD MAGASIN

Floyd Magasin drives av teamet bak nettbutikken Floyd.no. Her finner du motenyheter, stylingtips og inspirasjon - skrevet av moteelskere for moteelskere!

-MELD DEG PÅ NYHETSVBREV-