I år tar khakigrønn moteverden med storm! Nå er det på tide å pakke vekk de mørke plaggene fra vintergarderoben og bytte de ut med friske grønne toner. Khakigrønn fungerer som en basefarge i garderoben din, og kan kombineres med mange farger og stiler. Fargen er flatterende og gir en frisk glød til huden. Dette gjør at det er en farge som kan brukes til alle sesonger. Den er like fin til å fremheve solkysset hud som den er til å gi en varm tone til høstantrekket.

Khakigrønt skjørt og bluseBruk gjerne khakigrønn fra topp til tå. Dette kan du enkelt gjøre med et matchende sett som for eksempel (Maria og Tracy) Style antrekket opp til fest med pumps og en kort blazer, eller med tøffe sneakers og en deilig cardigan til hverdags.

Vi kommer ikke unna stilen safari chic når vi snakker om fargen khakigrønn. Kombiner forskjellige toner av grønnfargen med plagg i duse farger som beige og offwhite og bruk gjerne print for å skape stilen som får oss til å drømme oss vekk til varmere strøk. Velg gjerne en kakigrønn bukse og en mønstrete topp med en vårlig beige trenchcoat over. Topp antrekket med et brunt flettet skinnbelte og et søtt armbånd i gull for en komplett look.


Stort utvalg khaki

Jakke AnetteVi har fått inn jakke Anett i det populære quiltedmønsteret i en nydelig mørk variant av kakigrønn. Dette er vår absolutte favorittfarge, og jakken kan brukes til alt! Kombiner den gjerne med andre nyanser av grønt, eller en fresh vårfarge som fersken eller lysblå. Våre to bestselgere topp Mari og bluse Nancy har endelig kommet inn i kakigrønn og finnes også i flere nye lyse farger.

Kakigrønn er også perfekt sammen med alle nyanser av denim. Skap en avslappet hverdagsstil med en kakigrønn kjole med en dongerijakke over. Eller kanskje du vil kombinere kakigrønn med en av vårens nye jeans?

Vær tidlig ute med å sikre deg dine vårfavoritter i kakigrønn. Dette er en farge du kommer til å bli glad i!