Våren er endelig her og vi elsker alt som følger med; vårjakker, vårsko og lette bluser. Noe av det vi gleder oss mest over er alle de fine kjolene vi kan ta i bruk. En av de er kjole Maud, som er like fin å bruke på jobb som til fest.

Maud Lys BlåEn klassiker
Kjolen Maud er en bestselger, og det er ikke uten grunn. Overdelen er voluminøs og skjørtet er i tykt elastisk stoff som omfavner formene og gir en flatterende silhuett. Denne kjolen er med andre ord alt du ser etter i en kombinert fest- og hverdagskjole.

Styling
Siden denne kjolen er et plagg som kan brukes til flere anledninger, er rett styling veldig viktig. Kjolen i seg selv kan omtales som et basisplagg; det som danner grunnlaget for den looken du ønsker å oppnå.

Om du ønsker å gå for en avslappet uttrykk, kan du style din Maudkjole med sneakers eller tøysko, gjerne med en lang deilig cardigan til kjølige vårdager. For å sette prikken over i’en, sett håret opp i en tilfeldig hestehale, for å få det ultimate hverdagsantrekket.

Maud KorallFor å style kjole Maud til fest, kan du gå for en par klassiske pumps, en pen blazer og et enkelt smykke i halsen. Bytt gjerne ut pumpsene med skoletter og blazeren med en skinnjakke for å gjøre antrekket litt røffere.

Nå har vi fått inn Maud i nye freshe sommerfarger, finn din favoritt her!