Skal du være gjest eller forlover i et bryllup, men ikke funnet den perfekte selskapskjolen enda? Vi har funnet kjoler som både er vakre til bryllup og som kan brukes på sommerfester ved en senere anledning!

 

Kjole til bryllup

Sommeren er her og det er på tide å finne antrekket til selskapet du er bedt i! En kjole er alltid et sikkert valg, og det er masse å velge mellom. En lang selskapskjole er en garantert suksess uansett fest!

Hvor sommerbryllupet holdes har naturligvis litt å si for valg av kjole. I et utendørs hagebryllup vil du kanskje velge en fargerik, blomstrete kjole. I et kirkebryllup derimot, er det kanskje naturlig å velge duse farger. Det viktigste i et bryllup er å finne en kjole du føler deg elegant og feminin i, samtidig som den er behagelig på.

Vi har funnet kjoler som både er vakre nok til bryllup og som kan brukes på sommerfester ved en senere anledning!

Selskapskjoler med blonder

I et sommerbryllup er det ingenting som passer bedre enn blonder! En lang selskapskjole med romantiske blonder gir deg en elegant og feminin look. I tillegg gjør blondene mye ut av seg slik at man kan holde tilbehøret enkelt.

Diana er en nydelig kjole som kombinerer romantiske blonder med en elegant fasong.  Denne kjolen kan du ha på deg i bryllup – både utendørs og innendørs.
Om du derimot foretrekker farger, er kjolen Avery i gul midt i blinken. I disse kjolene vil du garantert føle deg vakker!

Floyd kjole Diana gråFloyd kjole Avery gul

 

Hva med å kombinere blonder og blomsterprint? Med kjolen Aisha får du i både pose og sekk!

Floyd kjole Aisha

 

Blomstrete selskapskjoler

Ta med sommeren inn i bryllupet! Med en blomstrete kjole vil du være pyntet uten at det blir for mye. Style en kjole med blomster med enkle, klassiske øredobber og oppsatt hår, og du er klar for bryllup!

En lang kjole med blomsterprint kan brukes år etter år – du varierer kun tilbehøret. Attpåtil er den perfekt til sesongens solfylte dager!

Kjolen Juliane har et vakkert blomsterprint i spreke farger som gir et spennende uttrykk. Kombinere kjolen med klassiske, høye hæler og ensfarget blazer for et antrekk som ikke kan slå feil.

Spagettistropper er veldig i vinden! Med kjole Nicoline kan du kombinere blomsterprint med spagettistropper og du vil se flott og trendy ut.

Floyd kjole JulianeFloyd kjole Nicoline

 

Om du foretrekker mørkere farger, men er glad i blomsterprint, er kjolen Savannah noe for deg. Denne kjolen kan du også kombinere med en hvit blazer og annet lyst tilbehør for å mykne opp uttrykket.

Samara er en kjole som oser sommer og sol. Samtidig gjør lengden den elegant nok til å brukes i et utendørs bryllup. Du vil defintivt stikke deg ut med den fargerike kjolen!

Floyd kjole Savannah langFloyd kjole Samara

 

selskapskjoler I pastellfarger

Både fargesterke og duse farger gjør seg perfekt i et sommerbryllup. Om du velger en fotsid kjole med draperinger eller utsmykninger vil du få et antrekk som ser eksklusivt ut.

Med kjole Felicity vil du kjenne den friske smaken av mint! I denne kjolen vil du garantert føle deg elegant og vakker – og den passer like godt til utendørs- og innendørs bryllup. Style den etter din personlige stil!

 

Floyd kjole Felicity mint

 

La deg inspirere av sommersola og velg stilige, gule kjoler som Josefine! Gult er en nydelig farge til gyllen sommerhud.

Floyd kjole Josefine gul

 

Mange av våre kjoler har et matchende sjal som følger med. Ellers er det mulighet for å kjøpe sjal enkeltvis. Gå for et sjal i enten matcher kjolen, eller en nøytral farge, for å gjøre antrekket komplett! Se alle våre kjoler til bryllup og bli inspirert.

 

Få med deg neste oppdatering på Floyd sin blogg ved å følge oss på Facebook!