Selv om flere av oss forsøker å tviholde på sommeren litt til og ikke helt vil innrømme at det står august på kalenderen, ligger moten alltid litt i forkant og høstnyhetene strømmer inn i butikk! Det er tid for å oppdatere garderoben – men kanskje har du, som mange andre, funnet en ny favorittkjole i sommer og synes det er kjedelig at sesongen for å bruke den snart er slutt. Fortvil ikke – nå har vår bestselgende kjole Celina fra Floyd by Smith kommet inn i 3 nye print som gir en forsmak på høstens fargepalett!

 

Kjole Celina-tulip 599,- / Floyd by Smith

I sommer har butikkene bugnet av kjoler og bluser i blomstermønster, og trenden stopper ikke enda. Vi tar med oss blomsterprinten også inn i høstgarderoben, men nå i noe mørkere nyanser. Med bare ben og et par søte sandaler er de nye printene perfekt for sensommeren, og når høsten kommer for fullt passer de like fint med et par enkle strømpebukser, som over en skinny jeans eller stretchbukse.

Kjole Celina-begonia 599,- / Floyd by Smith

Det lette og luftige stoffet på kjole Celina gjør at den faller pent på kroppen, og med strikket i midjen får du en feminin og flatterende fasong. Ønsker du å fremheve midjen ytterligere vil et belte med en kul spenne passe perfekt til! Den lette a-fasongen på skjørtet gjør også at modellen passer til de fleste kroppsfasonger og er flatterende over rumpe og lår – kanskje nok en grunn til at denne modellen har blitt så populær!

Kjole Celina-straw 599,- / Floyd by Smith

Det er kanskje allerede vanskelig å plukke ut en favoritt blant de nydelige printene, og utover høsten gjør vi det ikke lettere – kjole Celina kommer i flere farger og mønster framover. Stay tuned!

Hele utvalget av kjole Celina finner du her >