kjole maud

Du har sikkert opplevd øyeblikket om morgenen når du står opp, åpner klesskapet, har en idé om antrekk, tar ut noen plagg, kler på deg, ombestemmer deg, tar ut nye plagg, prøver på, kommer til badet – kjenner at det ikke føles rett, går tilbake til klesskapet… «And here we go again». Klesskapet er fullt av kjoler, bukser, bluser og skjørt, men det føles likevel som du ikke har ett eneste plagg å ha på deg.

Det er på slike dager at kjolen Maud er redningen. Kjolen er et sikkert kort i klesskapet og et plagg du alltid kan stole på. Den som får deg til å føle deg vel, velkledd og fin.

Hva er det med kjolen Maud?

Floyd kjole Maud

Kjolen Maud har en silhuett som omfavner og fremhever dine kvinnelige former. Overdelen er voluminøs, men med utringet halsparti for å fremheve skuldre og ansikt. Den er sydd med et mykt bomullsfôr i samme farge som det ytterste laget i lett transparent chiffon. Sånn sett skjuler den bh og er komfortabel å gå med. Ermene er trekvart lange og har bred elastikk ytterst på ermet.

Skjørt med høyt liv

Skjørtet på kjolen har høyt liv som er festet i overdelen. Floyd har valgt et sort stoff i stødig elastisk kvalitet på underdelen av kjolen, slik at man virkelig føler at skjørtet omfavner formene. Det er klare referanser til et knelangt blyantsskjørt.

Du finner samme kvaliteter som i «Den lille sorte» i kjolen Maud. Den er en klassiker og alltid like trendy som en hverdagskjole eller en festkjole, alt ettersom hva du velger å bruke den til. Til hverdags er Maud en kjole som for eksempel passer til en oversized cardigan og ankelboots – på fest med en blazer og skyhigh pumps.

Finnes i mange farger

Liker du farger og ønsker å lyse opp hverdagen med glade antrekk kan du velge Maud med en overdel i den fargen du liker best. Skjørtet er sort – overdelene varierer. Et enkelt, feminint snitt med en farge du er glad i, blir alltid suksess.

Se kjolen Maud i flere farger her!