En basisgarderobe danner grunnlaget for klesskapet ditt, og er tidløse plagg som du tar med deg fra sesong til sesong. I tillegg til at de er tidløse er det også plagg som du føler deg vel i, som passer din kroppsfasong, er av god kvalitet og lett kan settes sammen med andre plagg for å gi antrekket forskjellig uttrykk.

Kjole Maud BurgunderAlt som kommer etterpå kaller vi «krydder», plagg som følger trender i motebildet og som vil sette spiss på det du allerede har. En basisgarderobe bør være funksjonell og ha utallige muligheter til variasjon. Har du basisplaggene i garderoben er det lett å tilsette etpar nye plagg hver sesong, som oppdaterer stilen uten at det blir krise for lommeboken.

Du kan velge basisplagg i alle kategorier: bukse, skjørt, bluse, genser – eller kjole. Og det er her Floyd kjole Maud kommer inn: kjolen er et sikkert kort i klesskapet med sitt tidløse design og flatterende silhuett.

Hvorfor er Maud et basisplagg?

Maud omfavner og fremhever dine kvinnelige former. Overdelen er voluminøs, men med utringet halsparti for å fremheve skuldre og ansikt. Den er sydd med mykt bomullsfôr i samme farge som det ytterste laget i lett transparent chiffon. Sånn sett skjuler den bh og er komfortabel å ha på. Ermene er trekvart lange og har bred elastikk ytterst på ermet.

Sofie JacquardKjoleskjørtet har høyt liv i sort stoff av stødig elastisk kvalitet slik at man virkelig føler at skjørtet omfavner formene.

Du finner samme kvaliteter i kjolen Maud som i «Den lille sorte». Den er en klassiker og alltid like trendy som en hverdagskjole eller en festkjole, alt ettersom hva du velger å bruke den til. På hverdager kan du style Maud med en oversized cardigan og ankelboots – og til fest er den fin med en blazer og skyhigh pumps.

 Se kjolen Maud i flere farger her!