Floyd elsker kvinner i alle fasonger og størrelser, og vi er glade for å se at modellverden er på vei vekk fra de tradisjonelle krav til høyde og midjemål. Den amerikanske undertøysmodellen Ashley Graham går i fronten for plussize-trenden, og nå er hele verden i ferd med å omfavne og sette pris på formfulle kvinner.

 

kjoler
1.Kjole Tallulah 799,- 2.Kjole Elizabeth 1699,- 3.Kjole Paige 599,-

Med årets festligste tid rett rundt hjørnet er vi alle på jakt etter kjole til julebordet, familieselskap og nyttårsaften. Hos Floyd.no får du både lange og korte selskapskjoler fra Floyd by Smith opp til størrelse 3XL. Dette tilsvarer en størrelse 46, men ettersom kjolene kommer med strikk i ryggen vil de også kunne passe til mange i størrelse 48. To av våre bestselgere, kjole Elizabeth og Josefine, får du i både klassiske farger som svart og mørkeblå, men også i sesongens trendfarger som mørkegrønn og petrolblå.

Floyd.no fører det danske merket Fransa, som har flere kjoler til både hverdag og fest opp til størrelse 2XL. Fransa lager plagg med behagelig stretch, slik at du kan føle deg både komfortabel og fin i plaggene deres. Vi elsker deres høst-og vinterkolleksjon med kjoler i delikate farger og print, og søte detaljer som blonder. Flere av kjolene kommer også med flatterende draperinger i midjen eller over bysten.

Så vårt utvalg av kjoler i store størrelser her >