Skal du i bryllup, og trenger tips til antrekk? I bryllup har du anledning til å virkelig pynte deg med de fineste kjolene, men husk at du ikke skal konkurrere med bruden. Her finner du nydelige kjoler som passer til bryllup!

Les om kjoler til bryllup for vår og sommer 2017 her >

Regler for kjoler til bryllup

Stedet for bryllupsfesten gir gjerne en pekepinn på hvor stivt eller avslappet antrekket bør være. Ofte er det også skrevet noe om kleskoden i bryllupsinvitasjonen. Samtidig kan det være greit med noen enkle huskeregler til du skal velge antrekk:

  • Pynt deg! Det er forventet at du er pent kledd, gjerne i en lang selskapskjole.
  • Ikke ha på deg en hvit, kremfarget eller lys beige kjole i bryllupet. Hvit er brudens farge!
  • Rød eller svart kjole bør unngås. Svart har tradisjonelt vært forbundet med sorg, mens rødt kan ta for mye oppmerksomhet fra bruden.
  • Er du i tvil om fargen på kjolen din, kan du spørre brudeparet.
  • Bruk ikke for kraftig og mørk sminke. Det gjelder særlig hvis du skal i et sommerbryllup.
  • Ikke vis for mye hud. Den mest sexy kjolen kan du spare til byturen!
  • Det er vanlig å dekke utringningen og skuldrene med et sjal el.l. i kirken, spesielt hvis du skal i bryllup i et søreuropeisk eller katolsk land. Ta derfor med deg en bolero eller et sjal.

Her finner du nydelige kjoler til bryllup som garantert vil passe inn på festen!

Fotsid kjole med krystaller og paljetter

Rosalie har en herlig og dus mintgrønn farge som passer veldig godt til den vårlige fargepaletten. Uansett om du har lyst eller mørkt hår – rødt eller sort – så ser du fresh ut i denne fargen! Dette er en glamorøs selskapskjole som du kan kombinere med glitrende stiletthæler og store øredobber. Den blir også veldig stilig sammen med en stram håroppsats.

rosalie-jade-green-1

Blomstrende romantikk i kjoleform

Hvorfor ikke velge en mønstret selskapskjole til bryllupet? Josefine minner om lange, lyse netter, bølger som treffer land en varm sommerdag og endeløse blomsterenger. Det er rett og slett en kjole som gjør deg glad!

josefine-blue-print-1

Det fargerike blomstermønsteret gjør at kjolen ikke oppfattes som hvit. Dette er derfor et trygt kjolevalg til bryllupet.

Lune pudderfarger, diamanter og pene blonder

Hvis du liker en romantisk og nedtonet stil, er Francesca midt i blinken. Den broderte overdelen med diamanter er som et smykke i seg selv.

d195d1a-long-peach-4

Tilbehøret og stylingen kan avgjøre hvordan du vil framstå. Du kan holde det enkelt og romantisk med beige sko og en matchende clutch. Alternativt kan du gå for noen spennende kontrastmaterialer for å “rocke” opp kjolen. Hva med svarte stiletter og en svart skinnjakke?

Kongeblått med spennende detaljer

Elizabeth er en lang kjole med små, broderte ermer og delvis åpen rygg. En kongeblå kjole med godt gjennomtenkte detaljer slår aldri feil! De broderte blomstene gir et fint fargespill i materialet i overdelen av kjolen. Sammen med strassdiamantene i midjen blir dette en spennende kontrast mot det florlette skjørtet. Denne selskapskjolen passer godt med sølvfarget tilbehør, for eksempel disse pumpsene i sølv.

31582-long-navy-4

Ønsker du å se flere vakre kjoler til bryllup? Ta en titt i vår nettbutikk floyd.no og finn din favoritt <3