Vi har nå trådd inn i Juni måned og sommeren er ENDELIG her! Det er tid for solbleket hår, bare ben og fine sommerkjoler. På sommeren er det ofte mye som skjer og alternativene til antrekk er mange. Derfor vil vi vise noen fine kjoler som passer til sommerens viktigste anledninger!

PÅ STRANDEN

Sommeren er en hektisk tid for mange, med mange sosiale sammenkomster. De fleste dager går slag i slag med strand, grilling og ut med venner og det er derfor alltid lurt å ha noen godbiter i skapet som kan styles opp og ned avhengig av hva du skal!

Kjole Sierra fra Floyd by Smith er en sikker vinner å ha i garderoben på sommeren. Dette er en maxikjole med tynne stropper og med et nydelig etnisk mønster i både blå og svart.

Floyd by Smith Kjole Sierra

Om du styler kjolen med flip flop sandaler og en solhatt har du et antrekk perfekt for stranden, men om du bytter ut sandalene med et par lekre pumps og et stort smykke kan du også bruke kjolen på middag eller byen –den perfekte all around kjolen!

HAGEFEST

Sommer og sol er synonymt med hage –og grillfester, og kleskoden er ofte avslappet. Kjole Sylvia fra Floyd by Smith er det nyeste tilskuddet i vår sommerkolleksjon og har allerede blitt en favoritt hos mange. Kjolen er i et lett og ledig stoff med et avslappet uttrykk, samtidig som du ser smashing ut i sommerens fineste plagg!

Floyd by Smith Kjole Sylvia

Kjolen kan brukes på forskjellige måter; Volangen i overdelen kan legges over skuldrene for en offsholder effekt, eller brukt som på bilde for å få en kjole med bandeau overdel.

STORBYFERIE

Selv om mange velger å dra på strandferie på sommeren, har det blitt mer og mer populært å dra på storbyferie. Ofte blir det mye shopping når du reiser til en storby, så kofferten må pakkes taktisk og fornuftig! Trikset er å pakke lette fine kjoler som tar lite plass og kan brukes til flere anledninger. Kjole Hillary fra Floyd by Smith er den perfekte kjolen til storbyferie, som kan brukes både på stranden, på kafe og middag på kvelden, alt avhengig av stylingen.

Floyd by Smith Kjole Hillary

Kjolen er lett og kort med t-skjorteermer, og har trendy glidelås detaljer på skuldrene. Gjør kjolen sporty med hvite sneakers for å holde ut lange dager med gåing og sightseeing og bruk matchende pumps og et fint tørkle i halsen for å gjøre deg klar for en kveld på byen!