Sakte, men sikkert blir det varmere i været og lysere for hver dag som går. Det tyder på en ting, bryllupssesong! Våren og sommeren er høysesong for bryllup og andre festligheter. Vi vet det er mange spente gjester, forlovere og kommende brudepar der ute.

Kjole JosefineDe fleste planlegger hva man skal ha på seg lang tid i forveien, og kjolen velges med omhu sammen med tilbehør. Det er jo ingenting som slår å kle seg opp til bryllup!

Om du ønsker en enkel, men vakker kjole er Josefine perfekt! Den har flatterende draperinger og fall i skjørtet som gjør at den passer de fleste fasonger. Kjolen kommer både i kort og lang i mange forskjellige farger.

Noe som alltid er rålekkert til sommerbryllup, er lange lette kjoler med blomsterprint. Kjole Svannnah i både kort og lang er perfekt og kan styles opp og ned alt ettersom hva kleskoden tilsier. Style kjolen med ensfarget, enkelt tilbehør og kjolens detaljer vil være i fokus.

Ønsker du å gå for noe mer ekstravagant, kan du gå for vårt nyeste tilskudd, kjole Rosalie! Den er en fryd for øyet med nydelige perler, krystaller og paljetter. Den kommer i tre utrolig lekre og duse farger – grønn, fersken og nude.

Uansett hvilken kleskode du forholder deg til, er det noe helt eget med sommerbryllup. Stort krøllete hår, lange kjoler og duse farger er noe vi gleder oss veldig til!