Floyd har produsert og solgt moteklær til kvinner i over 30 år, og gjennom årene er det noen gjengangere som har blitt med fra sesong til sesong. Vi kaller de våre klassikere. Dette er Floyd plaggene du aldri går lei av og som du heller vil ha ‘en til’ av i garderoben i en ny farge.

Kjole Josefine

Mange forbinder Floyd med flotte lange selskapskjoler, og det ikke uten grunn. Kjole Josefine har vært en bestselger i mange år og er nok å anse som klassisk Floyd-kjole. Den har brede stropper, elastikk i ryggen og drapering over bysten, noe som gjør at kjolen passer til de aller fleste kroppsfasonger. Kjole Josefine ser vi igjen i oppdaterte farger og print. Denne våren lanseres den i nydelige og tidsriktige pastellfarger som fersken, lys blå, rosa og krem, i tillegg til noen standardfarger.

Kjole Josefine kommer både i kort og lang, noe som gjør at den kan brukes til forskjellige anledninger, avhengig av hvilke lengde, farge og print du velger.

Bukse Angelina

Alle elsker Angelina! Vår absolutt mest populære buksemodell. Buksen er smal i bena, med små baklommer og ekstra høyt liv med fire knapper. Det høye livet og de små baklommene fremhever en naturlig og flatterende timeglassfigur. 

Bukse Angelina
Angelina 180A i svart, marineblå, jeansblå, kakigrønn og beige.

Bukse Angelina kommer i flere forskjellige kvaliteter og farger, men vår soleklare favoritt er 180A, en superstretch kvalitet som sitter som støpt, uansett kroppsfasong. Denne sesongen gleder vi oss spesielt til de nye fargene kakigrønn og lys grå kommer i butikk, og selvfølgelig Angelina 180A i capri når våren nærmer seg. 

Bluse Nancy

Bluse Nancy i lys rosa, offwhite, lys blå og marineblå.
Bluse Nancy i lys rosa, offwhite, lys blå og marineblå.

Bluse Nancy går igjen sesong etter sesong og går aldri av moten. Dette er overdelen som kan brukes til ALT!

Blusen er har en ledig silhuett i feminint transparent stoff og har matchende fôring i myk elastisk bomull. Det ledige snittet er avrundet med elastikk i livet og ermene for en flatterende og komfortabel look. Bluse Nancy kommer alltid i sesongens mest trendy farger, og denne sesongen gleder vi oss til å bruke den i lyse, duse farger kombinert med beige eller lys grå stretchbukse!