Førjulstiden og julen nærmer seg med stormskritt og igjen starter jakten på det perfekte festantrekket. For de fleste er det lett å miste fokus i jungelen av glitrende festantrekk, og har du ikke tungen beint i munnen kan pengene fort bli satt på en døgnflue.

Men fortvil ikke, hos Floyd finner du allsidige festfavoritter fra sesongens it-trender som fint kan brukes til mer enn én fest. Styles plaggene riktig kan de også bli hverdagsfavoritter lenge etter at julen er pakket bort.

VELUR

Det myke, men fremtredende, velur-materialet er en av vintersesongens største trender. Den rike teksturen er spesielt populær i dype juveltoner. Sammen utgjør kombinasjonen av disse mørkere nyansene og den glamorøse velur-teksturen det perfekte selskapsantrekket. Hos Floyd er velur-favoritten et todelt sett i dyp burgunder. Brukt sammen kan settet oppfattes som en kjole, men ved hjelp av enkle stylingteknikker kan settet brukes på utallige måter.

unknown-31. Genser Maria 499,- 2. Skjørt Maria 499,-

STYLINGTIPS

TIL FEST
 • Velur-teksturen har mye spill og dybde i selve stoffet og det er derfor viktig å unngå for mye glitrende tilbehør. En slik kombinasjon kan fort virke voldsom og stoffet kan miste sin naturlige eleganse. Et par store statementøredobber eller en cocktailring fra Syster P er alt som trengs.
 • Unngå hudfargede strømpebukser til et slikt antrekk. Gå for mørke strømpebukser. Velger du en sort strømpebukse med litt mønster har du plutselig et helt nytt antrekk.
 • Husk at ytterplagg er en del av stylingen. Kombiner derfor velursettet med en glamorøs fuskepels som Chloe for å beholde antrekkets luksuriøse uttrykk. Velger du den sorte varianten får antrekket en fin helhet.

bloggbilder-uke46-velur-fest

1. Øredobber Abelone 799,- 2. Kjole Michelle 899,- 3. Fuskepels Chloe 1299,- 4. Ring Swarovski 899,-
TIL HVERDAGS
 • Oppnå et pyntet, men nedpå uttrykk ved å kombinere skjørtet med en sort pologenser eller en lun strikkegenser. En tykkere strømpebukse og kraftigere ankelstøvletter vil hjelpe deg å sette den mer hverdagslige stilen.
 • Den lekre velurgenseren kan booste jeanslooken. Et par mørke jeans med en kul silhuett, som jeansen Emma, vil gi antrekket en leken edge.
 • Kombinerer du toppen med en dressbukse har du løsningen om du ønsker å dra rett fra kontoret til middag med jentene.

bloggbilder-uke46-velur-hverdag

1. Polo Irina 249,- 2. Bukse Emma 308 799,- 3. Genser Flora 649,- 4. Boots Miranda 699,-

PALJETTER

Paljetter har kommet for å bli, og denne sesongen er skinnende plagg og tilbehør i vinden som aldri før. Det har aldri vært feil å ta på seg paljettkjolen til julebordet eller på nyttårsaften. Allikevel kommer du garantert lengre om du investerer i denne trendy bomberjakken drysset i paljetter.

unknown-21. Bomberjakke Nevada 1199,-

STYLINGTIPS

TIL FEST
 • Denne paljettjakken er perfekt når du ønsker å gi «den lille sorte» en liten piff eller en ny vri. En sort kjole som Melina får det lille ekstra ved hjelp av paljettjakken.
 • Paljetter fungerer som et smykke, så unngå å style antrekket med store smykker når du bruker jakken. En enkel ring fra Syster P er nok.
 • Liker du bukser også i selskapslivet, blir en ellers tradisjonell dressbukse mer spennende med denne paljettjakken over skuldrene.

bloggbilder-uke46-paljetter-fest

1. Ring Dia 999,- 2. Kjole Melina 599,- 3. Øredobber Dia 1199,- 4. Dressbukse Tia 799,-

 TIL HVERDAGS
 • Har du dårlig tid og må gjøre jeansen og t-skjorten klar for cafétur på en-to-tre, er paljettjakken redningen.
 • Lek med ulike teksturer og kombiner paljettene med en digg strikkegenser og skinnbukser for et kult hverdagsantrekk. Style gjerne antrekket med sneakers for en mer nedpå look.
 • I vintermånedene blir jakken et sprekt element i lag-på-lag styling under vinterkåpen, men når våren kommer har du plutselig en ny vårjakke.

bloggbilder-uke46-paljetter-hverdag

1. Bukse Kine 513 699,- 2. Genser Milla 749,- 3. T-skjorte Cathrine 299,- 4. Kåpe Beatrice 1999,-

Les mer om den perfekte kjolen til julens anledninger her >