Da jeg var yngre handlet jeg noe nytt så lenge jeg kunne si «en sånn har jeg ikke i klesskapet fra før». Med årene har jeg derimot blitt mer kresen på hva som skal inn i klesskapet mitt, og ikke minst blitt mer bevisst på hva som passer kroppen min, framfor hva som er den største trenden akkurat der og da.

I tillegg har jeg blitt mer prisbevisst, men ikke av den betydning at jeg bare handler billigere – snarere tvert imot. Nå handler jeg klær av høyere kvalitet, i gode tekstiler, som vil vare over tid. Ofte har de en noe dyrere prislapp, men til gjengjeld putter jeg færre styles inn i skapet, og de får bo der lenger.

 

De rene, minimalistiske linjene som kjennetegner den skandinaviske moten passer meg perfekt!

Jeg er en nettshopper! – og i det store havet av utvalg på nettsidene er noe av det første jeg gjør å sortere ut de merkene jeg kjenner og er glad i før jeg begynner å lete etter noe nytt. De fleste av oss finner noen merker man vet skaper klær med riktig snitt, lengde og kanskje fargeskala med tanke på hva man selv kler og foretrekker.

Et merke som i mange år har fått være med i min sortering er det danske merket Just Female. De rene, minimalistiske linjene som kjennetegner den skandinaviske moten passer meg perfekt! Plaggene fra Just Female har noe klassisk over seg i snitt og farger, men med små unike detaljer som skaper en feminin, men samtidig edgy look.

 

1. Bluse Ella 899,- 2. Genser Chinne 1199,- 3. Genser Grace 1199,- 4. Skjerf Clive 799,-

Vårkolleksjonen som er på vei inn har i tillegg de friskeste fargene, så man må jo bare bli glad av den lille forsmaken de gir på vårfølelsen.

Just Female er et merke som ligger i mellomsjiktet når det gjelder pris, men kvaliteten forsvarer virkelig prisene. På blusene og kjolene er polyester byttet ut med viskose, og strikkegenserne har fått en høy prosentandel av ull og mohair istedenfor akryl. Jeg jubler! Dette er tekstiler som puster på kroppen, og som vil holde seg fine og myke i vask over lang tid så lenge du behandler dem riktig.

1. Kjole Asta 1499,- 2. Bluse Ella 899,- 3. Kjole Leaf 999,-

Og det beste av alt med Just Female er at jeg endelig kan shoppe det rett fra min favorittbutikk FLOYD.no! Utvalget av merker i nettbutikken vokser i rekordfart, og jeg elsker at dette fantastiske merket også har funnet veien til oss. Vårkolleksjonen som er på vei inn har i tillegg de friskeste fargene, så man må jo bare bli glad av den lille forsmaken de gir på vårfølelsen. Sjekk selv >