Lee lager noen av verdens mest populære jeans, og nå finner du utvalgte modeller på Floyd.no!

Hardt arbeid

Lee er et solid etablert selskap innen klær og mote, og det er over 100 år siden de kom på markedet. Den gangen var fokuset arbeidsklær mens produksjon av moteklær startet ikke før på 70-tallet. Lee har stort fokus på kvalitet og passform i sine plagg, og de har et godt utvalg av stiler og passformer, så her er det noe for alle.

shirt

Målbevisst

Vi forstår at folk kan synes det kan være skummelt å handle jeans på nett. Det er stor variasjon på både passform og kvaliteter og det å finne riktig størrelse kan være en utfordring. Lee sine bukser kommer i ulike sammensetning av tekstiler, noen jeans med lite eller mye stretch, høy eller lav på livet. Lee har også jeans med kortere lengde på bein, så her er det noe for de aller fleste!

styles

Selvtillit

Denim, jeans, ola og dongeri – kjært barn har mange navn! Er det noe som er sikkert innen klær er det at denim alltid vil være en del av motebildet. Vi ser det hver dag enten det er på blogg, i magasiner eller ute på gata. Mange tenker vel umiddelbart på bukser når man hører ord som denim eller dongeri – men det er jo så mye mer! Alt fra kjoler, skjørt, skjorter og jakker i denim er viktige nøkkelplagg å ha i garderoben hele året. Bruk de hver for seg eller denim on denim for en trendy look.

s217-women-14-mindre

Kreativitet

Som så mange andre kan jeg vel med hånda på hjertet si at jeg er en denim-jente og ingenting gleder meg mer enn å finne den perfekte jeansen som sitter godt og gir rumpa et løft. Det trygge kortet i garderoben til både hverdag og fest avhengig av styling og humør. En slitt jeans og blondeoverdel for en søt, men også røff look eller en mørk skinny jeans med en chiffonbluse for et mer pyntet uttrykk. Mulighetene er mange og kan varieres så det passer enhver anledning og humør, og det er nettopp derfor vi elsker denim.

Se hele vårt utvalg fra LEE her >