Nå har det endelig blitt skikkelig sommervarme og det er på tide å få litt sol på leggene. Mange har allerede sikret seg månedens favoritt fra Floyd by Smith; Capribukse Jenny 180a – og har du ikke skaffet deg en enda, har vi 3 gode grunner til at akkurat denne burde få en plass i garderoben din.

1. Om sommeren er det ofte for varmt med lange bukser, og mange vil føle seg lite kledd med en kortere shorts eller et skjørt. Derfor er en capribukse perfekt på jobb eller i andre anledninger der du ønsker å være velkledd!

Capri Jenny 180a navy 399,- / Floyd by Smith

2. Kvaliteten 180a er i superstretch og capribuksen vil derfor føles behagelig på hele dagen – uansett hva du skal. Da kan du både gå på cafè og shopping med venninner, og komme hjem og være med på barnas lek uten å føle at buksen er stram eller varm.

Capri Jenny 180a pink 399,- / Floyd by Smith

3. Stylingmulighetene er uendelige! Capribuksen Jenny 180a kommer i et stort utvalg farger, fra de klassiske blå og beige tonene, til sommerens korall og rosa. Velg fargen du trives best i og style den med lette flagrende bluser, topper med trendy volang eller blomsterprint. Kanskje vil du gå for en stripete overdel når du skal på en av sommerens båtturer?

Capri Jenny 180a beige 399,- / Floyd by Smith

På Floyd.no finner du nå et stort utvalg av capribukser i ulike modeller og kvaliteter. Hele sortimentet kan du se her >