Holmestrand-kunstneren Marianne Karlsen skaper kunst av Floyds høstkolleksjon. Floyd prøver å tenke nytt og bruker kunst for å skape et annet uttrykk og gi høstkampanjen en ny dimensjon.

Se Tønsberg Blad sin artikkel.

Trender høsten 2015Illustrasjoner: Marianne Karlsen, Tekst: Floyd.no


 

Floyd blir kunst

Floyd ønsket å markere 30 år som motebedrift, og det ble naturlig å la det komme til uttrykk i høstens kampanje. Vi har alltid brukt foto som uttrykksform, men ønsket å gjøre noe interessant ut av sesongens nyheter og gi høstkampanjen en ny dimensjon.

Vi kontaktet kunstneren og illustratøren Marianne Karlsen. Bildematerialet hun jobbet med stammer fra høstens fotoshoot; både bilder  foran og bak kamera.

Floyd fotoshootBilde: Fra fotoshoot-location

 

Kunstner Marianne Karlsen

Marianne er en dyktig, anerkjent kunstner som har illustrert mange kleskolleksjoner tidligere. Blant annet har hun jobbet med Hermès i Paris.

Marianne har mange oppdrag i Sverige og Tyskland, men hun holder til i Holmestrand – akkurat som Floyd. Vi er interessert i å støtte lokalsamfunnet og da det finnes en så dyktig kunstner i Holmestrand, var ikke valget vanskelig for Floyd.

shoot plainIllustrasjoner: Marianne Karlsen, Tekst: Floyd.no

 

Kunst i motemagasiner

Tegningene skal brukes i ulike motemagasiner som Elle, Costume og Stella, samt annen kommunikasjon utad. Vi er sikre på at kunsten vil gi en interessant vri fremfor bilder. Med kunst vil man få en mer abstrakt representasjon av virkeligheten. På denne måten kan du frigjøre deg litt fra virkeligheten og legge tolkning i det.
Tross alt så handler jo mote og design om å uttrykke seg selv visuelt!

Floyd kjoleModell: Helene Hammer/Idollooks