Det er ingen grunn til at klesskapet skal være grått og kjedelig i vinter! Gjør julen mer skinnende med glitter og glam. I metalliske antrekk vil du garantert føle deg stilfull og vakker, samtidig som at julefølelsen kommer snikende.

Gi humøret og garderoben et løft i julen med en metallisk look. I skimrende paljetter og glitter vil du bli latt merke til på neste fest! Husk å holde tilbehøret enkelt – et skinnende plagg er et smykke i seg selv.

 

Paljetter

Floyd kjole BeyonceEt plagg med paljetter spriter opp ethvert antrekk. Prøv deg frem med paljetter til jeans, tights og skjørt. La fokuset være på paljettene og hold resten av antrekket enkelt slik at det ikke blir for mye. Enten det er sølv, svart, gull eller rødt – paljetter tar deg fra hverdagslig til festklar på få sekunder!

 

Er du av den vågale typen? Hvorfor ikke gå for en kjole heldekket av paljetter? I kjole Beyonce vil du bli festens midtpunkt!

 

Soaked Sequins

 

 

Kimono sequins fra Soaked in Luxury vil garantert gi deg det lille ekstra på julefesten! Om du ønsker å gå for blomstrende paljetter fra topp til tå, finnes også Sequins i shorts.

 

 

 

Floyd skjørt Rita

 

 

Om du derimot ønsker en mer nedtonet versjon av paljettene, er nagler er fint alternativ. Skjørtet Rita  med gull- og sølvfargede nagler gir deg festlooken uten at det blir for mye.

 

 

 

 

 

Metallisk

Soaked skjørt RavenTil julens fest kan et metallisk skjørt være ditt «statement»-plagg. Velg et snitt du er komfortabel i, en farge du liker – og style det sammen med din fineste bluse! Hold fokuset på skjørtet og antrekket enkelt ellers for et moteriktig og elegant uttrykk. Unngå mange skinnende elementer i antrekket og velg gjerne en topp eller bluse i et annet materiale enn det metalliske skjørtet. Tilbehør som smykker og sko gjør stilen komplett – husk bare å være bevisst på at fargene passer sammen!

Raven er et blendende vakkert plissèskjørt fra Soaked in Luxury som passer perfekt til den metalliske julen.

 

Floyd kjole CailinOm du ønsker en litt mer diskret versjon, er en kjole med metalliske innslag midt i blinken. Kjole Cailin er en lekker og elegant kjole i svart med grafisk mønster av gull.

 

 

 

 

 

 

 

Om du ikke helt våger å kaste deg helhjertet over den metalliske trenden, kan skinnende tilbehør være løsningen. Metallisk tilbehør kan være det lille ekstra som gjør deg til festens stjerne. Gå for sko, vesker og smykker i metalliske farger!Floyd sko Kendall