Det er mars måned, påsken nærmer seg, og de første drømmene om vår har meldt seg. Dagene er lysere, det har dukket opp et og annet bilde av snøklokker på Facebook og planleggingen av hva du skal investere i denne sesongen er i gang for fullt! Noe av det beste med å bo i Norge er årstidene, hvordan naturen forandrer seg og du tilpasser deg. Et plagg er likevel konstant I garderoben, uansett årstid. Din venn jeansen.

Du har sikkert flere jeans i skapet som varierer i passform, farge og kvalitet – med fellesnevner at de er favorittplagg som du alltid kommer tilbake til. Uansett anledning, om du skal på jobb, shopping, cafebesøk, jobbe i hagen eller gå på fest – jeans blir aldri feil.

Ulike stiler – samme gode jeanskvalitet

Denne våren har vi forelsket oss i en jeanskvalitet som er myk og litt stretchy; 2530. Denne kvaliteten er vasket slik at den har en naturlig slitt overflate som gir et avslappet og kult uttrykk. Denimstoffet har 3% kunstsilke for at den skal få en glattere overflate – og dette gjør den i tillegg supermyk å ha på. Denimkvaliteten er tynnere enn hva man forbinder med ‘dongeri’, og på grunn av det er den komfortabel og lett å bevege seg I.

006e-2530-light-blue-3

Style Jenny – smal og bevegelig

Buksen Jenny E 2530 er en jeansmodell som er normal høy på livet. Den har bred linning som gjør at den sitter supergodt over hoftene, og knappelukkingen med tre knapper er både stilig å se på og behagelig på kroppen. Den har lommer foran og bak, og pyntehemper i linningen.

Jenny har smal passform, men er stretchy å ha på. Superfin med genser eller bluse, eller under en tunika. Det er også lov å begynne å bruke sommerkjolene over smale jeans :)

emma-b-2530-2

Style Emma – baggy og avslappet

Buksen Emma B 2530 er en modell som skal sitte litt ned på hoftene – en avslappet og baggy bukse. Emma har enkel knappelukking og stikklommer i siden. Det er ikke lommer bak. Den er veldig fin sammen med en overdel som sitter litt – for å balansere antrekket. Noen bruker Emma til hverdags, men den er også tøff å kombinere med en pyntet topp eller bluse og høye hæler.

Style Angelina – høyt liv og smale ben

Floyd buksen Angelina B 2530 er en bukse som er ekstra høy på livet med fire knappers lukking. Den har bred linning og sitter som støpt over hofte og mage. Mange elsker denne modellen ettersom den har ‘curv-hugging’ egenskaper og sitter pent uansett fasong. Angelina har lommer foran og bak, og er en modell som er smal i beina.

Style Jessy –  casual og tøff

Buksen Jessy B 2530 har normal høyde på livet og lukkes med tre knapper. Jessy har lommer med sømmer og glidelås i front, og enkle lommer bak. Detaljene med glidelås gjør at den får et tøft uttrykk! Den er smal i modellen og har innsydde elastikkbånd nederst for å skape en avslappet rynkeeffekt.

Vi liker alle modellene på hver sin måte ettersom de kan styles i forskjellige retninger og uttrykk. Hvilken liker du best?

floyd-bukse-angelina-2530-blue

floyd-bukse-jessy-b-2530-blue