Jeg elsker smykker med rene linjer og enkelt design, samtidig som de skal være blikkfang og ha personlighet. Ingen enkel kombinasjon. Da jeg så ball-smykkene fra Enamel Copenhagen første gang, falt jeg helt pladask. Alle kriterier ble innfridd, og jeg er nå en lykkelig eier av både et armbånd og en ring.

COLOR LOCK BANGLE

Et gullbelagt armbånd med emaljert perle. Utrolig enkelt, stilrent – og et blikkfang. Jeg bruker det ofte alene, men det er også vakkert i kombinasjon med andre armlenker dersom man vil det skal bugne litt mer. (Dersom du er en av sistnevnte bør du sjekke ut color string armbåndet, passer supert sammen!).

Color Lock Bangle, 499,- / Enamel Copenhagen

RING 2 BALLS

Dersom du er på jakt etter en moderne ring, så bør du sjekke ut 2 balls. Den har en liten og stor kule, og er åpen i front. På grunn av åpningen tilpasser den seg fingeren og er veldig behagelig å ha på. Det er en trend å bruke mange ringer, gjerne på forskjellige fingre og på ytterledd – men 2 balls synes jeg sitter penest alene <3

Ring 2 Balls, 499,- / Enamel Copenhagen

TINY BALL

Jeg synes ringen Tiny Ball har referanser til en klassisk ring, men har et mer moderne uttrykk. Den er fin alene, eller sammen med andre enkle gullringer.

Ring Tiny Ball, 499,- / Enamel Copenhagen
Som Color Lock Bangle er både 2 Balls og Tiny Ball gullbelagt og har emaljerte perler.

Vil du lese mer om Enamel Copenhagen? Les mer om smykkene danskene elsker her >>

Se hele utvalget på Enamel Copenhagen sin hjemmeside >>