En farge jeg har fått sansen for først nå, er rødt. Jeg har alltid relatert fargen til jul, men har nå begynt å modnes til at den kan brukes året rundt. For at fargen ikke skal bli så skarp, skal jeg style den ton-i-ton eller med varme farger og myke materialer. Her ser du mine favoritter fra nettbutikken <3

 

  1. Clutch i velour

Nå som partysesongen er i gang trenger jeg en ny clutch til festen. Da er denne i mørkerød velour helt perfekt, den er både glamorøs og kul!

 

  1. Myk strikkegenser

Verdens fineste julegenser som kan brukes året rundt! Denne blir perfekt til min nye rutete bukse i gråtoner til hverdag og et rødt skinnskjørt til fest.

 

  1. Armbånd med røde detaljer

På de dagene jeg ikke føler for å kle meg i en sterk farge, kan et gullarmbånd med røde detaljer være nok til å få opp humøret.

 

  1. Den fineste kjolen

Når vi fikk inn denne kjolen ble jeg forelsket med en gang! Den er bare helt nydelig, og enda finere blir den med smykker i gull og knall rød neglelakk <3

 

  1. Varmt ullskjerf

Noe jeg alltid har med meg uansett årstid er et varmt ullskjerf. Dette er i 100% lanaull og har en elegant, dyp rødfarge som vil holde meg varm og fin på samme tid.

 

  1. Lang selskapskjole

Fremover er det mange ting som skjer, og invitasjonene til selskaper er mange. Denne lange kjolen er elegant, men samtidig enkel. Men et par lange øredobber og en kort strikkejakke blir den akkurat passe pyntet!

 

  1. Bluse i dus rødfarge

Denne blusen har en matt rødfarge med en glatt overflate og en passform med vide ermer som jeg elsker. Med et mønstrete skjørt i røde toner blir kontrasten myk og looken trendy!

Jeg håper jeg har klart å inspirere deg til å bruke rødt fremover, enten som en liten detalj på tilbehøret eller en ensfarget kjole. Du kommer til å merke forskjellen, både på gløden i ansiktet og humøret!

Visste du forresten at fargen som passer til alle er knall rød?