Mørkeblått har allerede utmerket seg som en av de sterkeste trendfargene denne høsten. Ikke bare er mørkeblått klassisk og elegant, men det er også en av de mest anvendelige fargene. Blå er vanligvis kjent som en kald farge, men høstens dype blåtone gir ett lunt og varmt uttrykk. Den kan enkelt kombineres med alle basefarger som hvitt, grått og sort, eller rett og slett mer blått.

Mørkeblått er også nydelig sammen med flere av høstens andre trendfarger som okergul, rustrød og olivengrønn. Vi har tatt for oss mørkeblått til tre anledninger; på kontoret, til jentefest og på storbytur.

På kontoret

 

bilde1Mørkeblått er perfekt til jobbantrekket. Fargen er en lettere farge enn sort, men fremstår likevel som formell og klassisk, og gir en mykere overgang til andre farger. Piff opp jobbantrekket ved å bytte ut den klassiske hvite skjorten med en mønstrete topp som Willa fra Soaked in Luxury. Velg et blyantskjørt til toppen, med tøffe knapper og lommer, som på dongeriskjørtet Avery. Skal du i ett møte er det fint å bruke en mørkeblå blazer over for å tone ned toppen.

Har du en jobb som krever at skjørtelengden går nedenfor knærne er skjørtet Mia fra Soaked in Luxury perfekt. Det store blomstermønsteret i rustrødt gir et luksuriøst preg og en oppdatert look. Velg en ensfarget topp eller pologenser til, og finn fram dine fineste ankelboots.

 

Til jentefest

bilde2 + featured imageVil du pynte deg mer kan du kombinere kjolen med ett par pene øredobber. Øredobbene Abelone fra Farmhousedesign kommer i en blågrå farge som vil være elegant til denne kjolen. Fullfør ton-i-ton med blåfarger ved å bruke en mørkeblå kåpe over, eller bryt blåfargene med en grå pelsjakke.

Når høsten kommer og sommerens mange fullbookede helger er over, er det på tide med en skikkelig jentefest. Det deilige med jentefest er at det er lov å pynte seg så mye eller så lite man vil. Et sikkert plagg til en slik kveld er en enkel kjole som Maria i klassisk mørkeblå. Ønsker du en avslappet look kan du style kjolen med ett par tøffe sneakers og din favoritt skinnjakke. Denne høsten er det bomberjakker som gjelder, og vi elsker jakken Tilda i lekkert konjakkfarget skinn

På storbytur

bilde3En jentefest kan fort føre til nye planer sammen med jentene, og hva er vel bedre enn å finne tid til å reise bort en helg sammen med gode venninner på shopping og sightseeing i en storby? Når man pakker til helgetur er det viktig å pakke smart. Velg plagg du kan kombinere på flere måter, og som er praktiske til lange dager med mye bevegelse og forskjellige aktiviteter.

Med en behagelig, klassisk jeans i mørkeblå har du ett godt grunnlag for flere antrekk. En enkel pologenser som Rina fra Soaked in Luxury er fin å bruke oppi en bukse med høyt liv, og har en nydelig rustrød farge som står fint til blå. Har du med en penere bluse og ett par pumps kan jeansen også brukes til kveldens festligheter. Pass på at du holder varmen med en god jakke. Jakke Anett er en klassisk, quiltet hverdagsjakke som nå har kommet med fôr slik at den kan brukes utover høsten og vinter. Denne får du garantert bruk for til en helg på farta!