Kle deg stilig – selv med voksende og stor mage

Det kan være en utfordring å finne klær som passer etter hvert som kroppen forandrer seg og lille venn i magen krever større plass, og ikke minst er det en utfordring å vise at man er med på trendene selv om magen vokser.

De første månedene i svangerskapet kan man som oftest bruke sine vanlige klær, men etter hvert som mage og kropp vokser melder behovet seg for løsere plagg eller gravidklær.

Det er en kunst å finne mammaklær som både er fine å se på, og som heller ikke koster tusenvis. Man er jo tross alt bare gravid i en kort periode av livet, og de færreste er interesserte i å legge altfor mange penger i klær som skal brukes i noen få måneder.

Mamalicious – moteklær til din nye fasong

Mamalicious er designet for å passe en kropp i forandring, og er i tillegg til å se fantastisk ut, komfortable å ha på og til en bra pris. Klærne er skapt for at du skal bruke de til ulike anledninger og style de sammen med favorittplaggene du har fra før. Kjolene kan du bruke på jobb, på cafétur med en venninne eller i et familieselskap.

bilde-1-2
1. Mamalicious Kjole Gemi 549,- 2. Mamalicious kjole Saka 359,-

3 råd til hvordan du kan holde stilen når magen vokser

bilde-3-5-21 – Fremhev magen

Det er mye finere med plagg som sitter godt og fremhever kulen på magen, enn vide formløse plass som ofte gjør at man ser mye større ut enn man egentlig er.

2 – Sats på gode jeans

Sats på et par gode og fine jeans. Buksene skal ha stretch, men ikke så mye at de begynner å sagge. Om du ikke liker varianten med magepanel som strekker seg oppover hele magen, går det an å satse på et par med diskret innsydde sidepaneler som gjør at det er plass til magen.

3 – Invester i en omslagskjole

En omslagskjole er behagelig, og utringningen er flatterende på gravide kvinner. I tillegg kan du fortsette å bruke kjolen også etter at babyen har kommet.

 

 

Behold stilen og bruk plaggene du liker aller best

Det er lurt å kjøpe en del baseplagg som gjennom graviditeten kan kombineres med andre plagg, og få deler av den vanlige garderoben din til å fungere når du er gravid.

bilde-6-7
1. Mamalicious strømpebukse Sabine 159,- 2. Mamalicious genser Colly 279,-

Et par lange ermløse topper gjør at du fortsatt kan bruke mange av blusene i skapet ditt med disse under. Plagg du allerede har i garderoben, som cardigans og jakker, kan du bruke utenpå en gravidekjole eller jeans. Kombiner med smykker, skjerf og et par kule sneakers, og du er langt på vei.

Graviditeten varer bare noen få måneder, men i disse månedene er det viktig at du tar litt ekstra vare på deg selv, pleier kroppen og gjør det beste for at du skal ha det bra. Når mor har det bra – så har lille venn i magen det bra.

Se utvalget av mammaklær fra Mamalicious på Floyd.no >