Siden 1947 har de designet og produsert jeans, skjorter og andre plagg til generasjoner av kvinner og menn i hele verden. Fra USA har Wrangler truffet hjertene til både landsens cowboyer og urban cowboys, og vi har tatt inn noen nøye utvalgte plagg fra kolleksjonen for kvinner. Check it out!

Jeans

Wrangler har et lite dedikert designerteam som skaper slitesterke jeans med klassisk passform. Vi har tatt inn all time bestselger Victoria Slim, som er en smal jeans i slitesterk denim men med hele 5% elastikk. Den har rette ben og er normal på høyden, og kan beskrives som en smal regular fit jeans. Lommene er plasssert slik at de gir stussen et løft, hvilket ikke er å forakte :-) En utrolig fin hverdagsbukse!

denim-blogg-1
Jeans Victoria Slim 999,- / Wrangler

Vi falt pladask for applikasjonene på Robyn Boyfriend. Søte blomsterbroderier diskret plassert på front og baklommer, litt høyt liv og en bukselengde som stopper ved ankelen. Veldig stilig slitt vask som gir en sommerlig følelse og et litt retro uttrykk.

denim-blogg-2
Jeans Robyn Boyfriend 1199,- / Wrangler

Skjorter

Noe av det jeg forbinder med Wrangler er jeansskjorter og rutete skjorter, og det har vi selvfølgelig tatt inn i nettbutikken. Jeansskjortene er superfine sammen med en ensfarget superstretcbukse eller om du vil teste ut denim-on-denim så er det også veldig stilig. De rutete skjortene har et laidback uttrykk og er superfine sammen med et par jeans og sneakers. Husk solbriller!

wra-western-denim-shirt-light-blue-1-edit
Jeansskjorte Marion 899,- / Wrangler
western-shirt-offwhite-1
Rutete bomullsskjorte Lyla 599,- / Wrangler

Sist men ikke minst må jeg nevne en myk og kul hverdags t-skjorte med skrå kuttede ermer og Wrangler klassisk logo på brystet. Jeg får assosiasjoner tilbake til 80-tallets streetstyle og tenker at det er veldig hyggelig at Wrangler er tilbake med en oppdatert kolleksjon. We love <3

relaxed-tee-grey-1
T-skjorte logo 299,- / Wrangler