Hvem har ikke tatt med seg ti bukser inn i prøverommet, og endt opp med å levere alle høflig tilbake til butikkdamen med hengende hode fordi ingen sitter som de skal? Jakten på de perfekte buksene er et kjent fenomen blant de fleste kvinner, og det gleder oss derfor å meddele at drømmebuksene dine er et tastetrykk unna.

Emma-buksene har med sitt kule snitt og smale ben allerede blitt en favoritt i nettbutikken. Alle vet hva som gjelder når man endelig finner en buksemodell man elsker; man må ha den i alle farger og vasker for å dekke behovet etter rå bukseben til alle anledninger. Emma-buksene finnes selvfølgelig i utallige farger og stoffkvaliteter, og du har mulighet for å style de til hele garderoben.

For at både fanklubben til Emma, og nye Emma-kjøpere skal få mest mulig ut av disse herlige buksene, har vi laget en guide til hvordan man kan style ulike modeller av Emma til helt ulike anledninger. Først gjør vi buksen klar for stedet mange bruker mest tid i løpet av uken – nemlig på kontoret.

På kontoret

For et formelt jobbantrekk er Emma-buksen i tidløs og klassisk navy farge et ypperlig valg. Kombiner gjerne buksene med en hvit bluse for den ultimate jobbantrekk-basen. Ved hjelp av en tidløs base er det nemlig en enkel sak å kombinere disse baseplaggene til ulike blazere og pumps. Dette gir deg utallige ulike kontorantrekk med en og samme base. Og viktigst av alt – du kan gå rundt i Emmas digge og komfortable stretchkvalitet oftere.

Bukse Emma 268, 799,- / Floyd by Smith
Bukse Emma 268, 799,- / Floyd by Smith

Vi anbefaler den delikate yndlingen Faith når vi velger bluse til basegarderoben. Faith fra Fransa er favoritten da den ikke har for mye detaljer, men et klassisk snitt som gjør at den er perfekt som overdel i hvilket som helst kontorantrekk. For et friskt og mer vårlig jobbantrekk kan basen styles med den blomstrete blazeren Mila fra Floyd by Smith, et enkelt smykke og nude pumps.

Ut på tur

Det er ikke alltid det passer å troppe opp på søndagstur i tights. Derfor trenger man et sporty alternativ som er hakket mer kledd, men samtidig komfortabelt nok til en gåtur i parken eller skogen. Siden denimteksturen alltid er et sikkert kort når man ønsker et nedpå uttrykk, er Emma-buksen i denimkvaliteten 308 den selvskrevne buksen til fritidsantrekket. Vanlige skinnyjeans blir lett for trange på gåturer, mens Emmas baggy passform rundt hoftene gjør den ekstra behagelig som fritidsjeans.

Bukse Emma 308, 799,- / Floyd by Smith
Bukse Emma 308, 799,- / Floyd by Smith

Style den med en like komfortabel t-skjorte; som den enkle og stilrene basic t-skjorten fra Gai + Lisva – en klassiker som aldri kommer til å gå ut på dato i basegarderoben. For å holde looken kledd, men sporty, velger vi å style jeansen med en figurnær dunjakke Sonia i rå og urban khaki-tone fra J.O.T.T. Jakkens farge kombinert med de kule lommedetaljene og tøffe snitt gir fort «jeans og t-skjorte antrekket» det lille ekstra. Dette nedpå antrekket kan styles med alt fra støvler, favoritt-joggeskoene eller lette sneakers.

På fest

Fra søndagstur kan denne allsidige buksemodellen også bli brukt i den helt andre enden av skalaen – nemlig på fest. Styr unna denimvarianten på fest, og gå for den mer glamorøse varianten av Emma. Vår festfavoritt har en rålekker litt skinnende tekstur, som nesten kan minne om skinnbukser. Et helsort selskapsantrekk oppleves sofistikert og stilfullt, så style gjerne buksen med en delikat selskapstopp i en mørk farge, og kombiner det hele med et par klassiske sorte pumps.

Bukse Emma 513, 799,- / Floyd by Smith
Bukse Emma 513, 799,- / Floyd by Smith

 

For at det helsorte antrekket ikke skal bli kjedelig, er det viktig å leke med kontraster i form av ulike teksturer i samme antrekk. I denne stylingen er dette gjort ved å kombinere underdelen i et skinnende materiale med en mer delikat overdel. Når du kjører et slikt helsort bukseantrekk er det viktig å ikke spare på glitteret – kjør på med litt bling.

Hos Floyd.no elsker vi litt større ørepynt som et par kraftige og gylne øredobber Deco fra Syster P i gull og svart. Disse kombinerer vi gjerne med delikate ringer eller armbånd fra Enamel Copenhagen. Stack gjerne flere ringer og armbånd i samme stil på håndledd og fingre for ekstra effekt. Gå for gullforgylte smykker på sommeren, da disse er rålekre til solbrun hud. Om du enda savner litt glam tar du gull-clutchen fra Katie Loxton i hånden og du er garantert klar for fest.

Visste du at Emma også kommer som shorts? Du finner de HER >