Jeg tror jeg snakker på vegne av alle Floyd-jenter, når jeg sier at vi elsker myke bukser med god elastikk, og at vi alltid er på jakt etter perfekt passform. Denne våren har vi fått inn en helt ny buksemodell, nemlig stretchbuksen Kine.

studio_session-1296-edit

Jeanslignende stretchbukse

Alle jentene på jobb kastet seg over denne med en gang den kom inn. En jeanslignende stretchbukse er absolutt i motebildet, og nå har endelig vi i Floyd også fått inn dette. Det er slutt på tiden da bukser er stive og ubehagelige å ha på, nå vil vi ha bukser vi kan slappe av i hele dagen uansett om man skal sitte lenge eller om man har en dag fylt med mye aktivitet.

Kinebuksen kommer i fargene navy og black, har en smal passform, høye lommer bak og pyntelommer foran. Det høye livet gjør at buksen holder seg på hoftene hele dagen uten å gli ned. Det kan være lurt å vurdere å gå ned en størrelse for at den skal sitte godt. Stretchen har veldig god hold, og ved første øyekast kan buksen se litt liten ut, men den gode elastikken gjør at den former seg etter kroppen din, og sitter perfekt. Vi har virkelig troen på at det er mange som vil få en ny favoritt etter å ha testet Kine.

floyd-bukse-kine-black

Kan styles på mange måter

Din Kinebukse kan brukes til både hverdags og til fest og er kjempefin å style med både fine bluser og enkle topper sammen med tøysko, sneakers eller pumps.

Som med alle andre stretchbukser, pass på at du tar godt vare på Kine, så vil du ha glede av den lenge. Bukser med stretch tåler ikke å bli vasket på høy varme, bruk av tørketrommel eller skyllemiddel. Følg vaskeanvisningen nøye og vask buksen din på håndvaskprogram.

Det er ikke uten grunn at dette har blitt favorittbuksa til alle jentene på jobb :)

Av Floyd ansatt Kaja