For hver dag som går fylles nettbutikken opp med nyheter, og for hver dag som går er det en prøvelse for lommeboken!

Denne sesongen er det SÅ mye fint å velge i, at det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal kjøpe. Allikevel har jeg klart å finne mine favoritter fra nyhetskategorien. Kanskje du finner deg en ny favoritt eller to du også?

Strikkegenserene alle vil ha

 
Genser Elsa 599,- / Floyd by Smith Genser Pantha 1699,- / Karen by Simonsen

Også jeg har falt pladask for genseren Elsa fra Floyd by Smith, og denne sesongen står den røde høyest på min ønskeliste! Litt fornuftig må man også være, så en grå genser fra Karen by Simonsen i myk alpacaull blir også klikket hjem.

Se hele utvalget av strikkegensere her >

Gullsmykker med en tvist

  
Øredobber Goddess 549,- og Anheng Letter 399,- / Enamel Copeanhagen

Gullsmykker kan gjøre underverker for et antrekk. I år har Enamel Copenhagen lansert de nye bokstavsmykkene sine, og de er SÅ skjønne! Også de dekorative øredobbene med passende navn «Goddess» får plass i smykkeskrinet i år.

Se hele utvalget av Enamel Copenhagen her >

Bestselgeren vi aldri bli lei

 
Kjole Celina carnation petrol 599,- og kjole Celina daisy plum 599,- / Floyd by Smith

Finnes det fortsatt en Floydjente som ikke eier en Celinakjole? Jeg personlig har en hel haug av de, og jeg har ikke tenkt til å stoppe! De nye printene er rålekre, og jeg gleder meg til å style sesongens nye kjoler både til hverdag og fest.

Se alle versjonene av Celina her >