Vi har fått inn en mengde nyheter fra Karen by Simonsen, og elsker måten hun designer klær for den nordiske kvinnen. Plaggene defineres av vakre mønstre, farger og elementer fra naturen.

Satte dansk design på kartet

Designduoen Munthe plus Simonsen bragte sammen med merker som Bruuns Bazar og Day Birger et Mikkelsen dansk design til den internasjonale motearenaen i starten av millenniet. Kolleksjonene var skapt for luksus-bohemer som elsket å pynte seg, og merket gjorde suksess med storslagne moteshow hvor kjendiser og motepersonligheter satt ringside. De var dansk motes ukronede dronninger. I 2009 valgte duoen å gå hver til sitt, og i 2010 lanserte Karen by Simonsen en kolleksjon under eget navn.

Vakre plagg for den moderne kvinne

«Min innfallsvinkel til design er ikke å oppnå makt eller posisjon i bransjen. Den er, at jeg har noe på hjertet, jeg har en historie å fortelle – og så kan jeg simpelthen ikke la være». Denne pasjonen kommer tydelig frem i plaggene Karen by Simonsen designer. Hun leker med farger, mønster, grafiske elementer og skaper silhuetter skapt for den nordiske kvinnen.

1. Polo Optimal, 1099,- 2. Kjole Parcelona Kimono 999,- 3. Kjole Paint, 2599,- 4. Topp Ozone, 1099,-

Se plaggene vi har tatt inn til floyd.no > Klikk her

Se mer av kolleksjonen og bli kjent med Karen by Simonsen sitt univers på hennes danske nettside > Klikk her