Vi har fått inn flere nyheter fra det danske merket Love & Divine, og selvfølgelig er det kjoler og topper som får hjertet til å banke litt raskere. Det florerer, bokstavelig talt, av blomstermønster denne sommeren, og vi vil vise frem to kjoler vi har falt hodestups for.

Kjole Sasha

Nydelig kjole i florlett kvalitet med fargerikt blomstermønster og halterneck som fremhever skulderpartiet; spesielt fint på sommeren når skuldrene har fått litt farge. Ettersom den har dobbelt for og litt vidde, faller den pent, og kan enten brukes med eller uten belte. Dersom du velger det sistnevnte kan du fint bruke den over en smal jeans. Vi elsker volangen på overdelen.

Kjole Sasha, 799,- / Love & Divine
Kjole Sasha, 799,- / Love & Divine

Kjole Candice

Nydelige kjole Candice er som en romantisk drøm. Superenkel, men likevel uttrykker den klassisk eleganse og femininitet. Regulerbare stropper sikrer at du kan tilpasse kjolen slik at den sitter perfekt, og med lett fall i det glatte skjørtet er dette en kjole du kommer til å elske. For å få brukt kjolen til flere anledninger hadde vi kombinert den med en røff skinnjakke og sneakers til hverdags, og med stilrene pumps og en blazer til fest. Varier ytterligere ved å velge om du skal bruke den med eller uten belte.

Kjole Candice, 849,- / Love & Divine
Kjole Candice, 849,- / Love & Divine
Stylist Celina Mevatne guider deg til flere av sommerens fineste kjoler, og viser deg hvordan du kan style de her >