Høsten byr alltid på et kuldesjokk! Hvert år hakker vi tenner i våre fine skinnjakker og stramme blazere, før vi forstår at vinteren er rett rundt hjørnet. Men det er ikke uten grunn at høsten er fashionistaenes favorittsesong – den byr nemlig på flust av godsaker. Vi tipser deg om de fineste lag-på-lag kombinasjonene, som holder deg både varm og stilig!

nyhetsbrev-uke40-getwarm-collage1Komfortabel og fasjonabel

Sesongen byr på fantastiske plagg. Myke gensere i tynn- og tykk strikk, varme ullkardigans og lekre ponchoer du kan svøpe deg inn i. For ikke å snakke om en deilig fuskepels som virkelig holder på varmen, og den klassiske kåpa du har lengtet etter å bruke siden i fjor.

Velg blant en lekker fargepalett inspirert av naturen, varme fargenyanser som gult og oransj, mot burgunder og rødt. I kombinasjon med nedtonede jordfarger, som brunt og militærgrønt, blir looken avslappet og høstfin. Gjennomfør stilen i hele huset, med varme tekstiler, tilsett diffusere og duftlys for å skape den deilige høststemningen – vi er tross alt mye hjemme denne sesongen.

 

Invester i komfortable og fine plagg til hjemmekosen. Erstatt den slitne joggebuksa, med en fin yogatights, som er minst like komfortabel, og kombiner den med en oversized strikkegenser. Synk ned i godstolen med en kopp te, og nyt siste sesong av favorittserien på tv.

nyhetsbrev-uke40-getwarm-collage2Slik gjør du det: Lag-på-lag

Når du igjen skal møte kulda, i ett antrekk som imponerer, finnes det råd!

Det beste ved høsten, fra en stylist sitt ståsted, er muligheten til å style lag-på-lag. Gi plaggene lenger brukstid, samtidig som du benytter deg av alle godsakene høsten har å by på, i ett og samme antrekk! Enkleste måten å style lag-på-lag med suksess, er å lagvis bruke kortere plagg.

 

Et midiskjørt er fint å style med en lang ullkardigan og til slutt en kort skinnjakke. Antrekket får tre lengder, og dermed tre synlige lag. Vips gir du skinnjakka lenger brukstid, og har en flott høstantrekk. Det samme kan du gjøre med blazeren. Kast en poncho inn i miksen, enkelt dandert over skuldrene, og topp antrekket med et deilig og stort skjerf rundt halsen, og en strikket lue.

Å holde kroppsdeler som hodet, hender og føtter varme, er essensielt for å kunne nyte sesongen vi nå går inn i.

Vi liker best å nyte høsten med stil!