September er rett rundt hjørnet, og det betyr at høsten snart er her for fullt! Det er på tide å pakke vekk de søte sommerkjolene å finne frem høstplaggene fra i fjor, og selvfølgelig fylle på med denne sesongens nye favorittplagg. Vi har lenge gledet oss til å kunne ta i bruk de varme og lune fargene som følger med sesongen vi snart skal inn i, og okergult er en farge som spriter opp høstgarderoben.

Butikken er fylt opp med fine høstnyheter, og her får du noen tips til hvordan du kan style vår favorittfarge til tre anledninger:

EM2027-OKER+MARIA-8813-OKER-1-Edit
Genser Hanne + Skjørt Maria

På kontoret

Det er mange som assosierer jobb og kontor med antrekk i svart og hvitt, men hvorfor ikke sprite det opp med sesongens mest trendy farge? Vi på Floyd har en svakhet for alt som matcher, og om du kombinerer skjørt Maria og genser Hanne – begge i okergult, har du det perfekte jobbantrekket.

 

FAUX-FUR-LONG-BLACK-3-Edit
Fuskepels Chloe lang + Kine Y02R

Ut å spise

Buksen Kine fra Floyd tok butikkene med storm når vi fikk den inn for første gang tidligere i år, og nå har den endelig kommet å flere fine farger, okergult inkludert. Med høyt liv og store baklommer har buksen en passform som sitter flatterende på de aller fleste kroppsfasonger og passer ypperlig til festlige anledninger.

Skal du ut å spise med jentene, eller kanskje på date er det kjempe fint å style Kine i okergult sammen med topp Mari i rust, som vist på bildet. Sammen med enkle gullsmykker og en fuskepels i svart gir dette antrekket et varmt og luksuriøst uttrykk.

 

FRANSA-CARDIGAN-TANGORA-OKER-9-Edit
Kjole Willa + Cardigan Aurora

Til hverdags

Inn mot høsten og gjennom vinteren, er det deilig å ha et både trendy, varmt og komfortabelt plagg lett tilgjengelig. Cardigan Aurora fra Fransa er en perfekt hverdagscardigan som passer sammen med alle høstens fargetoner, spesielt freshe blomstertoner som i kjole Willa fra Soaked in Luxury. Kjolen har mørk blå grunnfarge, med blomstermønster i farger som okergult, oransje og rosa – den perfekte høstkjolen!

Andre hverdagsfavoritter er strikkegenser Camilla og vår bestselger Nancy har også kommet i fine høstfarger. Kombiner disse med en bukse i skinnimitasjon eller skjørt i cordfløyel for en trendy og avslappet look.