Jeg tror det er mange her til lands som kjenner seg igjen i at det er vanskelig å kle seg både trendy og varmt på vinterhalvåret. Vinteren i Norge kan variere veldig, så ofte må antrekket inneholde skjerf, lue og votter, noe mange syntes kan «ødelegge» et fint hverdagsantrekk. Her ønsker vi å vise deg hvordan du kan style dine favorittplagg gjennom vinteren, slik at du kan se både varm og trendy ut!

Trendy i leopard

fbs-2703-leo-black-brown-1Leopard har vært i motebildet i lang tid, og er et klassisk print som alltid vil være tilstede. Bluse Juliette fra Floyd by Smith er en moderne leo pardbluse med høy hals og markerte sømmer rundt håndleddene. Denne høsten er tildekket det nye sexy, så denne blusen er ‘spot on’!

I seg selv er dette en tynn bluse, og for mange forbeholdt fest. Men med riktig styling kan du fint bruke denne til hverdag og fortsatt holde deg varm. Sammen med en bukse Kine i svart har du en fint utgangspunkt å jobbe med når du skal supplere med varmere tilbehør. Et supert alternativ til hverdagsantrekket er poncho Milla i svart fra Soaked in Luxury, som inneholder hele 65% ull. Ponchoen har korte ermer og høy hals, så leoparden kommer til syne ved håndleddene og i halsen, som gjør antrekket spennende!

Kombiner looken med svarte boots, en kåpe i ullblanding og lue Cleo for å holde kroppen god og varm i vinterkulden.

Pst.. Om du er en frysepinne som meg, kan du fint ha en svart pologenser eller en tynn singlet i ull under blusen for ekstra varme!

Kjolefin i bestselgeren

unknown-1_2
En kjole er perfekt for deg som ønsker å pynte deg litt ekstra i en hektisk hverdag. Kjole Celina er en svart kjole med brokadeinspirert blomstermønster, som passer perfekt inn til vinterhalvåret. Og med sitt løse snitt og strikk i livet har den en passform som passer de aller fleste kroppsfasonger!

Style kjolen med en cardigan i ull og en tykk strømpebukse, for et lunt og varmt hverdagsantrekk. Cardigan Carrie fra Soaked in Luxury er lang og rekker ned til knærne, og sammen med en kort kjole og knehøye støvletter skaper du et kult ‘lag på lag’ antrekk perfekt for kulden! Knehøye støvletter er perfekt for vinteren i Norge –det ser fantastisk ut, samtidig som du holder bena varme i en ellers kort kjole.

For å understreke ‘lag på lag’ uttrykket enda mer, kan du bruke en kort fuskepels sammen med et stort skjerf i 100% kashmir.

Finn mer inspirasjon til hverdagsantrekket her