I dag har jeg gleden av å fortelle at vårt nyeste tilskudd til nettbutikken er det svenske skomerket Philip Hog. Mannen bak merket, Philip Höglund er opprinnelig fra Stockholm og hans familie har vært i skobransjen i generasjoner.

Philip Hog creates fresh shoes which reflect the international fashion trends.

Fasinasjonen for skobransjen ble til da han som liten fulgte faren sin rundt på skofabrikker verden over – allerede da kom drømmen om å en dag starte sitt eget merke. Han reiste til Italia for å studere bransjen nærmere og senere til Shanghai hvor han hentet inspirasjon fra den pulserende bransjen og internasjonale merker til å endelig starte ditt eget merke: Philip Hog Stockholm.

I want to create a brand with a social responsibility, a brand that erase the line between women and men as well as between countries and cultures. Philip Hog is a unified world of coolness, joy and happiness.

Philip Hog lager sko i 100% skinn og skoene reflekterer et ungt sinn og er inspirert av internasjonale trender. På Floyd.no finner du sko i semsket skinn, glatt skinn med nydelige broderier og reptilmønster.

Sneakers Flower White 899,-, Sneakers Serena Suede Tan 899,-, Sneakers Serena Snake Grey 899,-, Sneakers Serena Suede Black 899,-

Se hele vårt utvalg av Philip Hog her >

Vi er utrolig stolte av vår nettbutikk som vokser i rekordfart! I løpet av 2017 har vi allerede lansert 13(!) nye merker, og utover høsten vil det komme minst ytterligere 4 til Floyd.no, det er bare å glede seg! Se hele utvalget på Floyd.no her >