Jeg vil påstå at den perfekte kolleksjonen fra et merke er den som kan matches på ulike måter og med ulikt tilbehør for å skape forskjellige uttrykk –  enten du vil være romantisk eller rock chic. Denne garderoben oppnår du med vårt nyeste merke Lollys Laundry.

Kvinnen bak merket, Kamilla Byriel, er en anerkjent dansk designer. Hun har blant annet satt sine spor i Bruunz Basaar og var en av drivkreftene bak merket Stella Nova. Med denne cv’en er det åpenbart at vi også ville elske hennes eget hjertebarn Lollys Laundry.

«Take a designer, a handful of nostalgia, a touch of raw detail, mix them with exquisite piece goods and then release Lollys Laundry.» (Vogue, UK)

Merket ble lansert i 2007 og siden den gang har Kamilla laget luksus alle har råd til. Filosofien var å skape et merke hvor pris og kvalitet henger sammen, og dette har hun fått til med glans. Kolleksjonene er sterke, enkle, rå og inneholder de skjønneste print.

Bomberjakke Bistrol 1599,-, Skjørt Cuba 699,-, Kjole City 1099,-, Bluse Paris 699,-

Produktene du finner fra merket på Floyd.no er en miks av delikate kjoler, skjørt og bluser, kombinert med røffe t-skjorter. Skap ditt personlige uttrykk ved å kombinere og style plaggene opp og ned etter anledning, dagsform og stil.

Se hele utvalget av Lollys Laundry her.