Soaked in Luxury sin vår- og sommerkolleksjon er ren luksus med sine feminine, moderne og trendy plagg. Soaked in Luxury lager klær til den stilbevisste kvinnen som ønsker å skille seg ut i mengden med sin unike stil og med et øye for detaljer.

Vår- og  sommerkolleksjonen fanger opp flere stiler, og vi har tatt inn et bredt utvalg, så vi er sikker på at du vil finne dine nye favoritter hos oss.

Boho Chic

Boho chic beskriver en stil som inkluderer løse komfortable plagg, vintagefølelse, etnisk-inspirerte detaljer og naturlig hår og sminke. Vi forbinder stilen med avslappende sommerdager og festivalstil. Soaked in Luxury har et stort utvalg plagg som passer perfekt for deg som er glad i bohemstilen.

Blogg-soaked-trebilder-boho

En hvit kjole med broderer, som Lanei eller Lora, er et must i enhver sommergarderobe. Med et fargerikt hårbånd og gladiatorsandaler er du klar for enhver solfylt dag. Er du mer glad i skjørt vil bluse Eleanor eller topp Kiara kombinert med skjørtet Caia skape det samme uttrykket.

Tenk komfort med en løs jeanskjole i luftig lyocell som kjole Deni. Kombiner den med brune detaljer som et flettet belte eller en skinnjakke til, og et par søte flip-flops, for en komplett look. Bytt ut sandalene med ankellave boots og du er klar for bytur eller sene sommerkvelder.

Skap bohemstilen med en av Soaked in Luxury sine mange søte sommerkjoler i blomster- eller paisleymønster. Ønsker du å ta stilen helt ut kan du gå for et plagg med frynser som kjole Leonora. Hold antrekket enkelt med et par hvite sneakers og en dongerijakke, og la kjolen være i fokus.

Blonder

Vi får aldri nok av blonder når vår og sommer kommer, dette ser vi i motebildet år etter år. Utvalget i kolleksjonen til Soaked in Luxury er stort enten du ønsker store eller små blonder, mye blonder eller kun på detaljer.

Blogg-soaked-trebilder-blonder

Blonder forbindes ofte med en romantisk og feminin stil, men det kan brukes av alle med riktig styling. Kombiner blondeskjørtet Lovy med en deilig collegegenser som Bridget for å tone ned blondene og gjøre antrekket mer avslappet. Ønsker du å røffe opp stilen kan du bruke en skinnjakke over.

Liker du bedre den klassiske søte stilen med blonder ville vi gått for kjole Cyrell, som kommer i både hvit og mørkeblå, og er like fine til hverdags som til fest. Bruk den med søte flip-flops på dagen, og bytt ut med et par høye pumps til kvelden.

En av våre absolutt favoritter i årets vår- og sommerkolleksjon fra Soaked in Luxury er kjole Mary. Den er en drøm av en kjole med sitt lette luftige stoff og de søte blondedetaljene. Denne kjolen passer like godt til penere selskap som til mer avslappede sommerfester.

Maritimt

Norsk sommer er ikke komplett uten båtliv og sjø, og med det hører den maritime stilen til med plagg i hvitt og mørkeblått, og gjerne med striper. Soaked in Luxury har i år kommet med en oppdatert maritim kolleksjon der de kombinerer stilen med trendy skinndetaljer og snøringer for et mer moderne uttrykk.

Blogg-soaked-trebilder-maritimt

Kle deg gjerne i striper fra topp til tå med genser Verena og skjørt Verena. Vi elsker at Soaked in Luxury her har gått vekk ifra de klassiske gulldetaljene man forbinder med stilen og brukt sølvknapper på skjørtet. La plaggene stå i fokus og hold tilbehøret enkelt med et smalt smykke og et par hvite sneakers.

Bytt ut den klassiske hvite skjorten med en trendy bluse med knyting foran, som på bluse Rosy, og kombiner det med det brune semskede skjørtet Maya. Dette skjørtet er også utrolig fint med genser Verena eller Creola, så her kan du mikse og matche så mye du vil. Bruk et par enkle øredobber til og ha med en dongerijakke til kjølige kvelder, så er antrekket komplett.