Sterke farger har vært fast inventar i vår –og sommermoten de siste årene, og i år er de tilbake igjen! Floyd.no har fått inn et knippe bukser i freshe farger som rød, okergul, militærgrønn og rosa. Med disse buksene kan du enkelt få en vårfrisk look – selv med nedtonet tilbehør.

Søt i lys rosa

fbs-kine-y02r-dusty-pink-7-edit-2
Kine Y02R dusty pink 699,-

Bukse Kine Y02R fra Floyd by Smith i fargen lys rosa oser av vår og får oss virkelig til å se frem mot lysere tider! Her har vi valgt å style buksen ton-i-ton med blusen Dayle fra Soaked in Luxury og hvite sneakers for en frisk look.

Hvis det er en dag du ikke føler deg like ‘yndig’, kan du selvfølgelig røffe opp den rosa buksen! Style den sammen med t-skjorte Cathrine fra Soaked in Luxury – en grå t-skjorte med fløyelstrykk og gullskrift. Sammen med ankelboots og en grov strikkejakke har du et antrekk som fungerer like godt i de sene vintermånedene som tidlig vår og sommer!

Sporty i rødt

fbs-kine-y02r-red-4-edit
Kine Y02R red 699,-

Røde bukser kan være både sporty og litt vågalt – her kan du leke deg med styling! På bildet over har vi satt sammen et antrekk bestående av bukse Kine Y02R i fargen rød, bluse Sandy i hvit og skoene Naomi, også i hvitt – hele antrekket er fra Floyd by Smith. Dette er et gjennomgående sporty antrekk, hvor man gjennom fargekombinasjonen rødt og hvitt får vibber til baseball – hiver du en bomberjakke over skulderene fullfører du looken til fingerspissene!

Om du ønsker å eksperimentere med å kombinere flere farger sammen, er røde bukser et supert utgangspunkt! Style buksen med blusen Nette i lys rosa fra Floyd by Smith for gi antrekket en søtere touch og for den ultimate vårfølelsen! Har du en date eller du bare vil pynte deg litt ekstra en dag, gå for et par høye pumps å gi for lange ben og god holdning.

Kul i gul

fbs-kine-y02r-oker-9-edit
Kine Y02R oker 699,-

En av vårens absolutte motefarger i 2017 er gult! Høstens gule bukser har blitt oppdatert til en vårfresh og lysere gulfarge og gjør seg ypperlig i vårgarderoben. Vi har valgt å style en retro look med buksen Kine Y02R i årets trendfarge sammen med blusen Juliet i print med passende navn – retro. Blusen har vært veldig populær blant Floyd-jentene, så her har du virkelig et antrekk satt sammen av to bestselgere! Sammen med ankelboots og en skinnjakke har du et tidsriktig antrekk som passer til mange anledninger.

Hvis du ønsker en mer avslappet look, anbefaler vi å kombinere buksen med kjole Marella fra Soaked in Luxury i grønn. Det er ikke til å legge under en stol at vi fortsatt elsker trenden med å bruke kjole over bukse, så jubelen var stor når vi fikk inn en genserkjole som Marella i vårt sortiment. Gjør looken ekstra trendy ved å style lag-på-lag og bruk knehøye støvletter til, så du kun får et glimt av den gule buksen og topp antrekket med teddyjakken Ciara. Her har du et antrekk som er komponert med flere av vårens trender og du er klar for en ny sesong!

Se vårt utvalg av fargerike bukser her >

For ukentlige nyheter, stylingtips og informasjon om når du finner nye blogginnlegg på Floyd Magasin, meld deg på vårt nyhetsbrev her.