Høsten er tid for fornyelse – og fornyelse skjer også hos Floyd.no. Vi ønsker å kunne tilby et stort og variert utvalg som gir deg mulighet til å handle et komplett antrekk hos oss. I den anledning har vi tatt inn det fantastiske smykkemerket Cecilie Melli i nettbutikken som setter prikken over i’en på ditt antrekk til fest og selskap.

Cecilie Melli er en av norges fremste smykkedesignere og er kjent for sin feminine og sofistikerte stil der hun kombinerer det klassiske uttrykket med eksklusive detaljer, som gir det rene skandinaviske designet et kontinentalt uttrykk. Cecilie Melli henter inspirasjon fra hennes kjærlighet til naturen, ekstravagante moteikoner og historie.

1. Armbånd Daisy 849,- 2. Øredobber Akoya 499,- 3. Øredobber Daisy Pearl 349,-

På floyd.no finner du nå et utvalg øredobber fra hovedkolleksjonen, samt nydelige øredobber og armbånd fra hennes eksklusive kolleksjon for brud. Smykker med stener av zirkon eller swarovskikrystaller – helt nydelige smykker som tilfører klasse og stil!

Tips: Sett opp håret til bryllup eller selskap og bruk et armbånd fra Cecilie Melli som hårpynt.

1. Øredobber Cameron 649,- 2. Øredobber Meg 199,- 3. Øredobber Audrey 649,-

Selv om smykkene er pyntet med stener og krystaller er de ikke bare forbeholdt fest og selskap. Ikke vær redd for å blande stiler – et par delikate smykker gir den røffe stilen en feminin touch. Kombinert med jeans og strikkegenser kan et par pyntede øredobber gi hverdagsantrekket det lille ekstra det fortjener.

1. Øredobber Meg 199,- 2. Øredobber Rachel 749,- 3. Øredobber Tone 249,-