Endelig har sesongen kommet der butikkene nok en gang fylles opp med klær i deilige blåfarger. Blått får oss til å drømme om sene sommerkvelder, ferie og båtliv. Det er en flatterende farge som kler de fleste hudtoner, og man kan finne plagg i farger helt fra de lyseste blånyanser til klassisk mørkeblå. Det er en farge det er trygt å velge, da du kan være sikker på at den kommer tilbake i motebildet år etter år, så du kan ha glede av dine blå kupp lenge.

Blått kan brukes til mange ulike anledninger. Det er en farge som er mye brukt til fest og bryllup, en bestselgende farge på den klassiske blazeren og trenchcoaten, og perfekt til et avslappet sommerantrekk. Dette er med andre ord en farge du aldri kan bomme med.

Mørkeblå forbinder mange først og fremst med den maritime stilen, riviera chic, med sine enkle snitt, striper i hvit og mørkeblå og feminine detaljer. Her handler alt om klassiske og komfortable plagg. Stilen gir oss også en følelse av Paris, og det er jo aldri feil :)

verena 2

Genser og skjørt fra Soaked in Luxury, genser og skjørt Verena

Vi elsker dette antrekket fra Soaked in Luxury. Det er enkelt, feminint og gir et oppdatert uttrykk til stilen. Bruk en trenchcoat over på kjølige dager, og gjør antrekket komplett med ett par tøysko. For å tone ned det maritime uttrykket kan du bytte ut de klassiske gulldetaljene med et smykke eller øredobber i sølv. Du kan også enkelt bruke både genseren og skjørtet i kombinasjon med andre plagg. Style genseren med en stretchbukse i mørkeblå, eller bruk en bluse oppi skjørtet for ett søtt og jentete uttrykk.

floyd-kjole-layla-navy

Bilde av Floyd kjole Layla i mørkblå

Som nevnt er blå en farge du trygt kan velge til fest eller større selskap, uansett årstid. Vi har fått inn mange nye kjoler i friske blåfarger. Flere av våre kjoler kan styles opp til fest eller brukes til hverdags alt ettersom hva du kombinerer dem med. Vi har forelsket oss i kjole Layla. Det er en ettersittende modell, i myk og elastisk kvalitet som gjør at den er veldig behagelig på. Pynt den opp med et par beige pumps og et statementsmykke, og ta på deg en klassisk jakke i en lysere blåfarge for å gjøre antrekket mer vårlig. Bruk kjolen til hverdags og på jobb med et par tøffe sneakers og ett enkelt smykke i gull.

audrey

Bilde av Floyd skjørt Audrey med hvit bluse

Bytt ut den klassiske dressbuksen med et mørkeblått skjørt til jobbantrekket nå som sola titter fram. Dette passer fint til alle bluser i duse farger, og kan selvfølgelig kombineres med den klassiske hvite skjorta. Ønsker du et mer trendy og avslappet uttrykk kan du kombinere skjørtet med en blå deminskjorte. Putt den oppi skjørtet, og bruk joggesko til antrekket for et mer sporty, men fortsatt jentete uttrykk. Tilfør et langt smykke i gull for en komplett look.