Vi nærmer oss julehøytiden med mange festlige sammenkomster og samlinger med familie og venner. For de aller fleste av oss er dette anledninger vi gleder oss til og pynter oss for – kjoler og sko med høye hæler brukes oftere enn ellers i året.

Selv om vi roper hurra for alle former og fasonger, så finnes det situasjoner hvor de aller fleste av oss skulle ønske at magen hadde vært litt flatere, at skillet mellom strømpebuksekant og midje hadde vær usynlig, at kroppen føles på plass selv om årets beste og lengste måltid skal inntas.

Men fortvil ikke! Du kan nemlig jukse deg til strammere kropp på 1-2-3 – alt du trenger er shapewear!

body_smoother_pack_skin_1

Begynn innerst

Det er kanskje vanskelig å se for seg at man skal bruke mer tid og energi på det som skal være under kjolen, enn det du gjør på selve festkjolen. Men, ifølge ekspertene, er undertøyet noe av det aller første du bør ta stilling til når du skal pynte deg til fest. En ting er at det gir deg en fin og jevn silhuett, men sørger også for at penklærne sitter som de skal. Alle kvinners «hemmelige» våpen for å skape den perfekte silhuetten er hold-in– og shaping plagg.

Strammer og former

I dag finnes det shapewear i både topper, kjoler og shorts – som alle har som oppgave å stramme opp og gi deg en jevnere figur. Det finnes mange forskjellige typer shapewear, noe som gjør det lettere å finne akkurat det du trenger til juleantrekket. Underkjoler og skjørt med shapewear-kvalitet passer perfekt under kjolen, og en singlet eller tank-top vil hjelpe deg med å holde inn magen. For deg som skal på julebord i bukse eller jumpsuit, er shorts produktet du trenger for å glatte ut hoftekurven og stramme inn øverste delen av låret.

high_waister_front_skin

Slik bruker du shapewear

Det er ikke lett å vite hvilket shapewearprodukt som passer til hvilket plagg. Aller først bør du velge riktig størrelse for at undertøyet skal fungere optimalt. For alle produkter fremkommer det centimeter mål slik at du kan måle deg selv og se hvilken størrelse du bør ha. I tillegg er det viktig å velge hvilken farge som passer best, hos Floyd.no finner du fargene sort, skin og hvit som er nøytrale farger til de fleste antrekk.

xsize-guide-shapewear_jpg_pagespeed_ic_a9qdybmCyV

En shapingkjole former hele silhuetten. Den er usynlig under trange klær og kan brukes sammen med valgfri bh-modell. En heldekkende bodysuit former hele silhuetten, og kan også kombineres med valgfri bh. High-waist shapingshorts former lår og minsker midjemålet. En shapingtopp holder inne magen og former midjen. Alle plaggene er usynlig under ettersittende klær, skjuler linjer som strømpebuksekant og trusekant- og glatter ut silhuetten.

Så, hvorfor bruke shapewear?

Shapewear får deg til å føle deg en størrelse mindre. Enhver vakker kvinne har noen ganger bruk for et lite triks, det kan være en lett dekkende foundation, en god håndkrem, shapewear eller blank neglelakk i veska i tilfelle strømpebuksen ryker :-)

Floyd har alltid et utvalg av forskjellig shapewear – du finner det her.